Cumpănașu, ultima josnicie. Își implică mama cardiacă în problemele sale penale și amenință: „ÎI VOI CALCĂ ÎN PICIOARE pe toți cei care au prezentat eronat situația! (...) Eu nu sunt BARNA sau alți papagali de-ai lui”


Cumpănașu, ultima josnicie. Își implică mama cardiacă în problemele sale penale și amenință: „ÎI VOI CALCĂ ÎN PICIOARE pe toți cei care au prezentat eronat situația! (...) Eu nu sunt BARNA sau alți papagali de-ai lui”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu și fost candidat la Cotroceni, anunță pe pagina sa de Facebook, unde publică și imagini cu mama sa, că aceasta ar fi fost profund afectată de „neadevărurile” presei, motiv pentru care „îi va călca în picioare” pe toți cei care ar fi mințit sau exagerat în legătură cu situația sa penală.

Reamintim că prezidențiabilul de la Caracal, mare păpător de fonduri publice, a fost pus recent sub acuzare de DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. „Am calitatea de suspect, adică suspiciuni care se verifică”, scrie Cumpănașu pe Facebook într-o română aproximativă în acord cu studiile sale puține și neuniversitare. DETALII AICI

Potrivit g4media.ro, procurorii anticorupție suspectează că Alexandru Cumpănaşu ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

Mesajul „devastator” al Cumpănașului:

„Vreau să le transmit TUTUROR jurnaliștilor și șmecherilor din SISTEM că sunt foarte liniștit și calm, dar nu voi UITĂ și nu voi IERTA niciodată pe nimeni dintre cei care mi-au jignit familia sau au aruncat cu noroi în mine zilele acestea, pentru simplul motiv că nu am acceptat moartea Alexandrei. Nu pentru mine. Eu știu cu cine mă lupt și mă lasă rece orice încercare de intimidare, însă din momentul în care MAMA mea care este SFÂNTĂ pentru mine m-a sunat plângând pentru că a văzut la TV neadevăruri și exagerări despre copilul ei, îi VOI CALCĂ ÎN PICIOARE pe toți cei care au prezentat eronat situația și șmecherii SISTEMULUI.
Mama mea suferă de afecțiuni cardiace, fiind operată și având stent, iar faptul că vreme de două zile a ascultat știrile și a văzut titlurile unor nenorociți cum că fiul ei va face pușcărie este NEPERMIS! Cu atât mai mult cu cât la DNA, NU SUNT PUS SUB ACUZARE cum mulți au prezentat situația în mod eronat, ci am calitatea de suspect adică suspiciuni care se verifică. Nu mai spun că un om este vinovat doar dacă este condamnat definitiv de o instanță de judecată! Eu nu sunt BARNA sau alți papagali de-ai lui care se sperie și execută ce i se spune. Vom vedea cât de cinstit este fiecare din cei care m-au acuzat zilele astea!
P.S.: Apropo, familia lui Dincă când este arestată? Dar complicii? Dar criminalul pădurarului? Dar pedofilul din Dobrun? Etc. Sau principala grijă este CUMPANASU?! Care a ÎNDRĂZNIT să ÎNFRUNTE SISTEMUL?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.