Agramatul Marcel Ciolacu îi scrie lui Ludovic Orban mesaje războinice


Agramatul Marcel Ciolacu îi scrie lui Ludovic Orban mesaje războinice

Marcel Ciolacu, autoînscăunat președinte intermar al partidului mafie și revoluționar din tagma lui Ion Iliescu, adică din categoria celor care au ieșit în stradă după confisarea adevăratei Revoluții de către guparea bolșevică și au ajutat la instalarea noului regim criminal, s-a apucat să scrie pe Facebook mesaje agresive pentru premierul Ludovic Orban căruia îi atrage atenția că ar fi de bun-simţ să aloce banii publici transparent, „în funcţie de nevoile reale ale comunităţilor locale” şi să nu o mai jignească pe primărița Gabriela Firea.

Cum de a reușit totuși Ciolacu, care are mari dificultăți în exprimarea orală în limba maternă, să compună un text corect din punct de vedere gramatical rămâne un mister din categoria „Maradona a fost răpit de extratereștri” (detalii AICI despre răpirea legendei argentiniene).

„Bun-simţ, domnule Orban, este să aloci banii publici, transparent, în funcţie de nevoile reale ale comunităţilor locale şi indiferent de cine sunt conduse. Neruşinare este să pedepseşti cetăţenii pentru că sunt conduşi de un primar de altă culoare politică. Aşa cum aţi făcut dumneavoastră acum trei zile, când aţi golit ilegal fondul de rezervă către primarii PNL”, scrie Ciolacu pe Facebook.

El susţine că actualul guvern alocă mai mulţi bani primarilor PNL, decât edililor de la PSD.

„Chiar dacă matematica nu este domeniul dumneavoastră forte, cifrele sunt clare: pentru cei 53% primari PSD aţi alocat 100.707 mii lei, iar pentru 33% primari PNL aţi alocat triplu, 283.670 mii lei. Şi mai aveţi tupeul să le vorbiţi cetăţenilor despre bun simţ... PS: Nu o mai jigniţi pe Gabriela Firea. Dacă aveţi curaj, candidaţi împotriva ei în alegeri. Sau vă e frică că luaţi 11% ca data trecută?”, i-a mai transmis Marcel Ciolacu lui Ludovic Orban.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.