Am un vis: În anul care vine, țara este din nou a românilor, nu colonia PSD!


Am un vis: În anul care vine, țara este din nou a românilor, nu colonia PSD!

Regimul FSN/ PDSR/ PSD a fost un regim de ocupație și jefuire sistematică a resurselor țării. Modelul după care #CiumaRoșie s-a inspirat a fost cel practicat în anii `50 de ocupanții ruși, care, cu ajutorul așa-numitelor Sovromuri, au jecmănit România de grâne, aur, păduri și uraniu. Oamenii regimului FSN/ PDSR/ PSD, deși aveau cetățenie română, s-au comportat ca un regim de ocupație: i-a ținut pe români în subdezvoltare, au distrus cu intenție sistemul de educație, au jefuit resursele primare (păduri, agricultură, gaze, minereuri), blocând dezvoltarea industriei, iar profitul obținut l-au exportat în băncile elvețiene sau în vilele din Brazilia și de cine știe unde. Un exemplu banal: de 30 de ani, România exportă grâu, dar importă produse de panificație congelate. Cum de nu s-a reușit ca, în 30 de ani, o țară care are o producție uriașă de grâu să nu dețină și o industrie modernă de panificație? Cum? Simplu, fiindcă marii latifundiari legați politic de PSD nu au fost interesați, ei au vrut doar să exporte cereale și să controleze populația din mediul rural.

În timp ce înjura “multinaționalele“, regimul Dragnea avea toate caracteristicile unei puteri coloniale care tocmai a mai invadat o țară din emisfera sudică. Baronii săi țin județe întregi în Evul Mediu, unde locuitorii sunt 100% dependenți de banii publici controlați de capii locali ai Ciumei Roșii sau de locurile de muncă prost plătite de pe moșiile clientelei PSD.

De aceea, am acest vis: în 2020, să eliberăm țara de puterea colonistă de ocupație, putere școlită și controlată de la Moscova. În decembrie 1989, Ion Iliescu a transformat România într-o colonie a Moscovei, colonie controlată prin cozile locale de topor, securiștii și nomenklaturiștii Ciumei Roșii. Au alungat investitorii occidentali care aduceau tehnologie modernă, care aveau interes ca România să aibă școli bune și forță de muncă calificată, și au sugrumat cu intenție dezvoltarea tehnologică. Sunt 30 de ani de când trăim sub cizma acestor jefuitori. Uitați-vă cum a explodat dezvoltarea unor țări eliberate de coloniștii Moscovei: Polonia, campioană la absorbția fondurilor europene, și-a dezvoltat o infrastructură de secolul XXI, sau Estonia, un paradis al tehnologiilor moderne, țara europeană unde elevii au obținut cele mai bune rezultate la testele PISA.

Eu sunt convins că România poate fi viitorul tigru al economiei mondiale. Avem resurse naturale uriașe, avem (încă) un sistem de educație care poate performa și avem un potențial uriaș în cei 4-5 milioane de români care acum muncesc în străinătate, dar care, dacă revin în țară, vor aduce cu ei etica muncii occidentale și expertiză. De-colonizați România, eliberați-o de politrucii/ securiștii corupți crescuți de Ion Iliescu, și veți vedea cum va înflori. Putem să reușim, încă din 2020.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.