Antena 3, infecția propagandei anti-americane! ”Morsa Competentă” amenință cu RĂZBOIUL NUCLEAR și visează bombe atomice pe lângă București


Antena 3, infecția propagandei anti-americane! ”Morsa Competentă” amenință cu RĂZBOIUL NUCLEAR și visează bombe atomice pe lângă București

Nici nu s-a răcit bine cadavrul prolificului terorist Qassem Soleimani (executat, în sfârșit, de SUA), că angajații Antenei 3 (post patronat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun) s-au și apucat să reverse cea mai infectă propagandă anti-americană împănată cu fake news-uri puțin spus caraghioase, dacă nu demente de-a dreptul.

Vârf de lance este, cum altfel, fostul jurnalist Bogdan Chirieac (aka ”Morsa competentă”) care bate câmpii fără pic de talent, profețind război nuclear (deși Iranul nici măcar nu deține arme nuclare), sau, nici mai mult, nici mai puțin, anunțând existența unei bombe atomice pe lângă București.

Fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, Iulian Fota, analist de politică externă, avertizează pe Facebook cu privire la giganticele mizerii anti-SUA revărsate de Antena 3.

”Gruparea anti-americană s-a și pus în acțiune.

Antena 3 sperie aiurea românii, vorbind de razboi nuclear!!!! Iranul nici macar nu are arme nucleare, dar ce contează realitatea pentru <profesioniștii> afiliați CNN.

Iar B Chirieac trage și el o tușă tare, vorbind de o bombă atomică murdară pe lângă București. Și dacă tot se bat câmpii intră în discuție și un copil de la ALDE care ne aduce aminte că România este pe traseul rachetelor iraniene spre SUA.

Ai dracului americanii ăștia, cu Apocalipsa lor. Și încă nu a vorbit madame Grapini!”, scrie Iulian Fota.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.