Noile halucinații ale pușcăriașului putinistoid Adrian ”Șpagarin” Severin: înjură SUA, dar aplaudă extaziat China comunistă


Noile halucinații ale pușcăriașului putinistoid Adrian ”Șpagarin” Severin: înjură SUA, dar aplaudă extaziat China comunistă

Fostul pușcăriaș putinistoid Adrian ”Șpagarin” Severin (odinioară ditai ministrul de Externe și unul dintre ideologii PSD) se pretează să laude extaziat China comunistă, pe Facebook,  înălțând osanale grețoase pentru dictatura care a cauzat, de-a lungul anilor, mai multe victime decât cel de-Al Doilea Război Mondial, și asta numai din giganticul genocid săvârșit de satrapii comuniști cu propriii cetățeni.

Nici mai mult, nici mai puțin, Adrian Severin găsește de cuviință să compare dictatura din China cu SUA, pe motiv că Beijingul n-ar fi fost implicat în niciun război în ultimii 40 de ani – fostul pușcăriaș de drept comun ignoră faptul că, în prezent, China are aproximativ două milioane de deținuți politic, fiind o dictatură comunistă care calcă în picioare drepturile și libertățile fundamentale, reprimarea violentă a amplelor proteste din Hong Kong certificând din plin această situație.

De notat și că în urmă cu 40 de ani abia se încheia Războiul din Vietnam (1 noiembrie 1961-30 aprilie 1975), când China și URSS au instaurat comunismul.  

Cu toate acestea, iată ce mizerii agramate revarsă la adresa SUA fostul pușcăriaș Adrian ”Șpagarin” Severin, putinistoidul incorigibil care va fi fost cândva ministrul de Externe:

”În ultimii 40 de ani China nu a purtat nici un război. În ultimii 240 de ani SUA a avut doar 16 ani de pace. De ce? Pentru că SUA a vrut ca omenirea să trăiască după regulile de viață americane”.

Halatul, cât costă halatul?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.