Tupeu incredibil: Gabriela Firea solicită modificarea mersului trenurilor ca să nu mai stea la Bariera de la Petricani, pe unde trece de cel puțin două ori pe zi! Pesedism absolut


Tupeu incredibil: Gabriela Firea solicită modificarea mersului trenurilor ca să nu mai stea la Bariera de la Petricani, pe unde trece de cel puțin două ori pe zi! Pesedism absolut

Jurnaliștii Mircea Marian și Virgil Burlă avertizează, pe Facebook, că primărița PSD-ista Gabriela Firea are incredibilul tupeu de a solicita modificarea mersului trenurilor doar pentru a nu mai prinde ea coadă la Bariera de la Petricani, pe unde trece de cel puțin două ori zilnic!

Virgil Burlă: ”În sfârșit, Firea a recunoscut ce o doare cel mai tare: Bariera de la Petricani. Teoretic, trece zilnic pe acolo că na, presupun că vine în oraș și se întoarce acasă.

Pentru asta, doamna primar i-a scris ministrului Transporturilor să modifice mersul trenurilor, astfel încât 6 ore pe zi să nu mai coboare bariera. Asta e definiția tupeului.

Un pasaj plătit jumătate de primaria ei și jumătate de primăria soțului nu i-a trecut prin minte să facă. Mai degrabă oprește trenurile în gări”.

Mircea Marian (Newsweek):  

”Abia acum văzui că madame Firea a cerut CFR să nu mai coboare bariera la trecerea de cale ferată de la Petricani. Înțeleg că ăla e drumul pe care vine la oraș și bariera o încurcă.

E minunată această doamnă. Dacă moare vreunul acolo, lovit de tren – așa cum a pățit, în 2013, patronul de la FC Ștefănești, amicul lui Pandele și Becali – îi garantează doamna Firea că ajunge în rai”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.