Ex-peremista Olguța Vasilescu delirează din nou: O acuză pe ministrul Muncii că este „dusă rău cu capul”


Ex-peremista Olguța Vasilescu delirează din nou: O acuză pe ministrul Muncii că este „dusă rău cu capul”

Ex-peremista Lia Olguta Vasilescu demonstrează din nou un tupeu ieșit din comun. Concret, aceasta a acuzat-o, marți seara, pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, că este „dusă rău cu capul” pentru că a acuzat PSD de întârzierile provocate de bănci la plata pensiilor către beneficiari.

”Doamna ministru a schimbat șeful de la Casa de Pensii, după ce omul era în spital, bolnav de inimă, și i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toți haștagistii. A schimbat și secretarul general al Ministerului. A dat afară și cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe acești oameni, noi i-am găsit în minister.

Doamna ministru trebuia să facă o ședință cu toți angajații din Minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile. Am văzut-o aseară, într-un interviu, în care spunea că și băncile tot din cauza PSD. Afirmație halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor, a declarat Vasilescu la TVR, în emisiunea lui Cristache.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.