Oricare ar fi miza, e bine să nu uităm cu ce se ocupă Antena3. Istoric celebru: „Este un post de televiziune înființat din banii furați de Dan Voiculescu și Securitate de la milioane de români. Un canal al dejecției umane”


Oricare ar fi miza, e bine să nu uităm cu ce se ocupă Antena3. Istoric celebru: „Este un post de televiziune înființat din banii furați de Dan Voiculescu și Securitate de la milioane de români. Un canal al dejecției umane”

Candidatul independent Nicușor Dan, creatorul USR și fostul lider al formațiunii, a apărut, duminică seară, în studiourile Antenei 3, post de televiziune detestat de cei mai mulți dintre potențialii alegători ai acestuia, în mare parte antipesediști convinși și din zona #rezist despre care canalul de propagandă și dezinformare a vehiculat minciuni odioase. Nicușor Dan a fost invitat în contextul apropiatelor alegeri municipale, dar o parte importantă a opiniei publice consideră că nici măcar în această situație, candidații și politicienii curați nu ar trebui să calce pragul odiosului instrument de manipulare și diversiune securistoidă.

Istoricul Mădălin Hodor, care este și cercetător în cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), a ținut să reamintească în acest context cine este în spatele Antenei3, cu ce se ocupă postul de regulă și cum s-a îmbogățit mogulul media Dan Voiculescu furând banii românilor. Redăm integral mai jos postarea lui Mădălin Hodor de pe Facebook:

„Și ca sa fie clar.
Antena 3 este un post de televiziune înființat din banii furați de Dan Voiculescu și Securitate de la milioane de români. Nu erau banii lui Dan Voiculescu, ai lui Ceaușescu sau ai Securității. Erau banii rezultați din exploatarea a milioane de muncitori. Pusi sa muncească în cele mai atroce condiții, umiliți, înfometați, omorâti lent, ei și copiii lor, pentru a hrăni nomenclatura comunistă și pe securistii care o păzea. Banii au fost furați de Dan Voiculescu și de alții ca el si folositi in scop propriu.
În cazul de fata la înființarea unui trust de presă prin intermediul căruia patronul securist sa isi extindă influența asupra românilor.
Propagandă, manipulare, șantaj, spălare pe creier, incitare la ură, linsaj mediatic împotriva oricui nu este pe placul stăpânului. An dupa an.
Un canal al dejectiei umane, unde nu există decât portavoci plătite, foști colaboratori ai Securității, mafioți mai mari sau mai mici, trepadusi de cea mai joasă speță.
A3 nu are legatura cu presa. Nu are legatura decât cu promovarea minciunii și a urii. Exact ca Securitatea.
Si cum înainte de 1989 nu te duceai la Securitate in ideea ca poate faci un bine, la fel nu ai ce cauta la A3.
De aia.”

DESPRE îmbogățirea lui Dan Voiculescu puteți citi pe larg pe siteul RISE project care a publicat mai multe dezvăluiri pe subiect (VEZI AICI și AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.