Viceprimar PSD, prieten cu Ambasadorul Rusiei: 80 de hectare, gata pentru a fi cedate unor indivizi controlați de Kremlin! Cetățenii, exasperați de poluarea produsă de o mare companie rusească


Viceprimar PSD, prieten cu Ambasadorul Rusiei: 80 de hectare, gata pentru a fi cedate unor indivizi controlați de Kremlin! Cetățenii, exasperați de poluarea produsă de o mare companie rusească

România este căpușată de agenții de influență ai Rusiei. Tot felul de pioni, mai ales din PSD, ajută Kremlinul să sporească influența asupra statului român. Un exemplu este viceprimarul pesedist al Ploieștiului, Cristian Mihai Ganea, care se laudă de fiecare dată pe Facebook când se întâlnește cu Valeri Kuzmin, Ambasadorul Rusiei la București.

În cadrul unei întâlniri ce s-a desfășurat ieri, viceprimarul pesedist spunea triumfător în prezența lui Kuzmin că are "în Parcul Industrial Ploiești peste 80 de hectare disponibile pentru demararea unor noi afaceri", pe care este dispus să le ofere oamenilor de afaceri din Rusia. 

"Felicitari Camerei de Comert si Industrie Prahova și dlui Aurelian Gogulescu, presedintele CCI Prahova, precum și Camerei de Comerț a Federației Ruse și dlui Anatoly Koyka, președintele CCI Moscova, pentru organizarea impecabilă a Forumului Economic România- Rusia.

A fost o plăcere reîntâlnirea cu Excelenta Sa Ambasadorul Federatiei Ruse Valery Kuzmin, dar și cu Alexey Kovalenko, directorul general al Petrotel Lukoil.

Foarte multe firme au participat la acest eveniment și sunt convins că antreprenorii prahoveni au identificat parteneri de afaceri in firmele rusesti prezente la Ploiesti!

Avem în Parcul Industrial Ploiești peste 80 de hectare disponibile pentru demararea unor noi afaceri, iar oamenii de afaceri ruși s-au arătat interesați de această oportunitate", a scris viceprimarul PSD pe Facebook.

Viceprimarul PSD s-a mai întâlnit și în urmă cu 4 luni cu Valeri Kuzmin pentru a celebra 115 ani de la înființarea companiei rusești Lukoil.

"115 ani Lukoil! O companie care înseamnă mult pentru Ploiești. Prilej de sărbătoare, alături de conducerea companiei, dar și de Excelenta Sa Valery Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse în România, de deputatul Laura Moagher, de Aleksey Kovalenko, directorul general Lukoil ...", a postat viceprimarul pe Facebook.

La întâlnirea cu directorul general Lukoil și viceprimarul PSD a participat și deputata PSD Laura Fulgeanul Moagher.

Cetățenii din Ploiești s-au arătat iritați din cauza poluării pe care o produce compania petrolieră rusească, conform site-ului observatorulph

Iată o parte dintre mesajele transmise de ploieșteni:

"D-l viceprimar Ganea si D-na deputat Moagher ati vorbit si despre poluarea orasului Ploiesti cu conducerea rafinariei?"

Pe final, vă recomandăm să citiți și un material care conturează amplu influența pe care Rusia o are asupra României: Toate țările din jur au prins agenți ai serviciilor secrete ruse și au expulzat spioni ai Moscovei, numai România NU. Dâra de sânge lăsată de agenții Rusiei în Europa

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.