DEZASTRUL Marcel Ciolacu: Viorica Dăncilă nu știa să vorbească, el nici măcar nu știe să citească! PSD, partidul baronilor agramați


DEZASTRUL Marcel Ciolacu: Viorica Dăncilă nu știa să vorbească, el nici măcar nu știe să citească! PSD, partidul baronilor agramați

Șeful interimar al PSD –  deputatul Marcel Ciolacu, baronul de Buzău – a izbutit să presare stupoare și hohote de râs, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, când numitul nu doar că abia dacă a reușit să se reproducă discursiv de la tribună, deși citea de pe o hârtie, dar a și revărsat o puzderie de agramatisme și absurdități.

Bunăoară, deși s-a tot chinuit să pronunțe corect cuvântul ”consecințe”, tot ce i-a ieșit a fost ”conceațințe”. De asemenea, șeful PSD i-a transmis lui Ludovic Orban că ”vixează”, în loc de ”visează”, stârnind ironiile aleșilor liberali.

Ciolacu a debitat (în repetate rânduri) și că guvernul PNL ar comite, țineți-vă bine, ”abuzuri democratice”.

De altfel, lui Marcel Ciolacu i-a fost extrem de dificil să citească cele câteva propoziții banale scrise pe hârtie, împotmolindu-se la fiecare cuvânt, de parcă textul ar fi fost într-o limbă străină. El are cele mai mari șanse să devină președinte PSD cu acte în regulă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.