EXCLUSIV Șocant: Principesa Margareta și Radu Duda îl târăsc prin tribunale pe Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai! Culisele unor acuzații mizerabile care nu fac deloc cinste Casei Regale


EXCLUSIV Șocant: Principesa Margareta și Radu Duda îl târăsc prin tribunale pe Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai! Culisele unor acuzații mizerabile care nu fac deloc cinste Casei Regale

La mai bine de doi ani de la moartea Majestății Sale Regele Mihai, Principesa Margareta și Radu Duda continuă să își regleze conturile cu Principele Nicolae, de o manieră care nu face deloc cinste Casei Regale a României.

Mai exact, potrivit surselor Podul.ro, la finalul săptămânii trecute a avut loc, în Elveția, un termen în incredibilul proces intentat Principelui Nicolae de Margareta și Duda, chiar după moartea Regelui Mihai.

Pretextul este de-a dreptul halucinant: Margareta și Duda îl acuză pe Nicolae de violare de domiciliu (la Aubonne) pentru simplul motiv că a vrut să-și vadă ilustrul bunic înaintea morții.

Potrivit surselor Podul.ro, fostul actor Radu Duda este cel care s-a ocupat personal de onorariile avocaților și de desfășurarea procesului. Același surse au precizat că măicuțele detașate la Aubonne pentru a avea grijă de Regele Mihai și-au retras declarațiile, nedorind să participe la proces, deși, inițial, Duda avea pretenția să fie folosite ca martore.

Hărțuirea Principelui Nicolae în instanță este adevăratul motiv pentru care cuplul Margareta-Duda a dispărut subit din spațiul public românesc, ultima apariție derulându-se la o sindrofie organizată în 18 ianuarie. Apoi cei doi au plecat în Elveția, ca să-l târască prin tribunale pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai I.

Hărțuirea de o manieră puțin spus abjectă a Principelui Nicolae, în tribunal sau aiurea, în funcție de capriciile familiei Duda, reprezintă, trebuie spus, doar ultimul episod al unor mai vechi vendete pornite în urmă cu câțiva ani, când Margareta și Radu Duda au izbutit să-l scoată pe Nicolae din linia legitimă a succesiunii la tron, afacere cu multe zerouri asupra căreia planează numeroase semne de întrebare, nefiind deloc cert că Majestatea Sa Regele Mihai ar fi știut ceva despre această lovitură de palat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.