Violeta Alexandru face curățenie în PNL. Cei doi blatiști păpușați de Firea au fost dați afară din partid


Violeta Alexandru face curățenie în PNL. Cei doi blatiști păpușați de Firea au fost dați afară din partid

Președinta PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat că blatiștii care au votat bugetul Gabrielei Firea pentru Capitală au fost excluși din partid. E vorba despre Hazem Kansou și Cristian Olteanu. 

CITIȚI ȘI: Blatiștii care au votat bugetul lui Firea vor fi EXCLUȘI din PNL! Cei doi plănuiesc trecerea către o filială a PSD București

Mai mult, celor doi li s-a retras și sprijinul politic pentru a rămâne fără funcția de consilier general, conform unui anunț al consilierului general PNL Ciprian Ciucu. 

Violeta Alexandru: "La PNL București, cu respectarea Statutului, luăm, ferm, deciziile care se impun.

În ședința Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului București din 18 februarie, am propus și s-a votat, în unanimitate, excluderea, din PNL și implicit retragerea sprijinului politic pentru Consilierii Generali Cristian Marian Olteanu și Alexandru Hazem Kansou.

Încălcarea repetată a Statutului și a Codului etic al PNL nu rămâne fără urmări. PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziție reală și nu tolerăm niciun compromis.

Mergem mai departe. Încrederea bucureștenilor în PNL București se respectă. În fiecare zi".

Ciprian Ciucu: "Cei doi consilieri generali care au votat bugetul aberant propus de Firea vor fi dați afară. Biroul PNL București a votat în unanimitate propunerea de excludere a acestora din PNL și retragerea sprijinului politic pentru ca cei doi să nu mai fie consilieri generali".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.