Agresiva antenistă Ingrid Mocanu: PSD-iștii sunt foarte-foarte PROȘTI! Goarna A3, isterizată că PSD a ratat salvarea infractorilor politici


Agresiva antenistă Ingrid Mocanu: PSD-iștii sunt foarte-foarte PROȘTI!  Goarna A3, isterizată că PSD a ratat salvarea infractorilor politici

Liderii PSD și parlamentarii partidului  sunt foarte-foarte proști – această concluzie aparține goarnei anteniste Ingrid Mocanu și a fost expusă cu titlu de comentariu la o postare a lui Codrin Ștefănescu, recent intrat în colimatorul DNA.

Mai exact, Ștefănescu a postat pe Facebook un citat din scriitorul Ioan Slavici – ”O singură datorie are omul: să nu fie prost” –, iar Ingrid Mocanu s-a grăbit să se bage-n seamă cu următorul comentariu: ”Așa este. Pesediștii au fost. Acum plătesc... din păcate pentru toți :(”.

Verdictul emis de Ingrid Mocanu a acumulat imediat numeroase like-uri, chiar de la aplaudacii și fanii incorigibilului Codrin Ștefănescu, deși acești sunt, la rândul lor, tot PSD-iști.

Mândră de like-urile primite, Ingrid Mocanu a revenit cu un nou comentariu belicos, insistând că PSD-iștii sunt foarte-foarte proști fiindcă, deși au avut o super-majoritate în Parlament, tot nu au reușit să impună agenda penalilor, motiv pentru care agresiva antenistă Ingrid Mocanu este în continuare foarte-foarte supărată:

”Mitingul PSD antiabuzuri a fost mai mare decât al haștag. Ce să facă poporul care a votat masiv PSD în 2016 tocmai să rezolve aceste probleme? Ce să cauți pe străzi când le-ai dat super-majoritate în Parlament? Ordonanțele nu pică pentru că votanții opoziției stau pe străzi... decât dacă ești foarte-foarte prost”.

Vă amintim că Ingrid Mocanu este una dintre cele mai imunde apariții de la Antena 3, fiind notorie pentru derapajele de limbaj privind protestatarii #Rezist, justiția și mediile anti-PSD. De asemenea, Ingrid Mocanu a găsit de cuviință să reverse cele mai mizerabile lături la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. De notat că Mocanu este și o predilectă goarnă a Sputnik, fiind cunoscută pentru pozițiile sale specifice propagandei putiniste. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.