Misterioasa moarte a unei foste judecătoare care s-a spânzurat la birou, în timpul programului. Ce povestesc colegii de la Consiliul Județean Vaslui care nu au au auzit niciun zgomot suspect


Misterioasa moarte a unei foste judecătoare care s-a spânzurat la birou, în timpul programului. Ce povestesc colegii de la Consiliul Județean Vaslui care nu au au auzit niciun zgomot suspect

Consiliul Județean Vaslui, instituție acaparată de baronul pesedist alcoolizat Dumitru Buzatu și acoliții de partid, a fost zguduit, luni, de moartea cumplită a directoarei executive Manuela Huides, 51 de ani, fostă judecătoare la Curtea de Apel Iași, care s-a spânzurat de țeava de gaze, chiar în biroul în care muncea de aproape două decenii.

Interesat e faptul că, deși sinuciderea s-a petrecut în timpul orelor de lucru, niciun coleg nu a bănuit ce se întâmpla în biroul directoarei Huides și nici nu ar fi auzit vreun zgomot care să-i pună pe gânduri. Au văzut-o venind la lucru și apoi ore în șir nu au mai știut  nimic de ea, femeia încuindu-se în birou și refuzând să accepete până și mărțișoarele oferite de diverși colegi.

Când au găsit-o atârnând de țeava de gaze, într-un ștreang improvizat dintr-un cordon de geacă și o eșarfă, directoarea era moartă de câteva ore bune.

Medicul de pe ambulanța chemată la fața locului a mai putut doar să constate decesul. “Am fost solicitați pentru o pacienta de 51 ani, angajată a CJ, pe care colegii au găsit o în birou spânzurată, au forțat ușa. Au solicitat la 112 prezența unui medic. Am găsit pacienta cu semne de moarte evidență, lividități cadaverice și am constatat decesul”, a declarat medicul Ana Ungureanu, SAJ Vaslui, citat de stiriest.ro.

Surse din cadrul Consiliului Județean susțin însă că victima ar fi lăsat un bilet de adio, bilet care era destinat unei colege căreia îi spunea că e gol în jur și singurătate. O altă colegă susține că Mihaela Huides i-ar fi spus cu câteva ore înainte de a se sinucide că l-a văzut pe Iisus. 

Jurnaliștii vasluieni mai scriu că femeia în vârstă de 51 de ani suferea de mai multă vreme de depresia și că ar mai fi încercat în trecut să-și pună capăt zilelor. Deși era sub medicație, se însingurase vizibil în ultima perioadă, starea ei nu a stârnit grija niciunuia dintre colegii care au luat ca pe o situație de normalitate o ușă închisă cu orele.

Potrivit vremeanouă.ro, Manuela Huides era unul dintre cei mai vechi si respectați angajați ai Consiliului Județean Vaslui, unde a ajuns după ce a renunțat la cariera de magistrat. Huides a fost o vreme judecătoare la Curtea de Apel din Iasi, dar a renunțat la profesie din cauza unor combinații ilegale în care se amestecase soțul său, Gabriel Huides.

SURSA FOTO: stiriest.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.