Meniul de arest al Sorinei Pintea. Obișnuită cu vită Kobe, jumări de Mangalița, Moet și caviar, pesedista hoață nu a putut să ronțăie posmagi mucegăiți și șnițel sleit


Meniul de arest al Sorinei Pintea. Obișnuită cu vită Kobe, jumări de Mangalița, Moet și caviar, pesedista hoață nu a putut să ronțăie posmagi mucegăiți și șnițel sleit

Răspopitul care își lăsase barbă într-o vreme ca să nu se mai irite de la șmirghelul dorsal al lui dom Profesor a fost la un pas de leșin în propria emisiune când a auzit ce grozăvii necomestibile conține meniul de pușcărie al hoțomanei pesediste Sorina Pintea.

Deși Pintea a intrat în atenția organelor de anchetă abia pe 28 februarie, când a fost prinsă primind mită 120.000 lei chiar în biroul său de manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, Mihai Gâdea spune că acesteia i s-ar fi servit, în arest, un șnițel din 27 februarie, după care ar fi fost „tratată” numai cu pâine mucegăită.

"E un regulament care bate orice formă minimală de umanitate, orice urmă de umanitate! Cum să faci așa ceva? Nu e nimeni la Ministerul de Interne, nu e nimeni la Arestul Central care să spună 'domle, nu avem noi mâncare, statul nu dă mâncare pentru oamenii bolnavi'?

Și te uiți la șnițelul doamnei din 27 februarie, tu fiind în data de 3 martie - ea nemâncând 28, 29, 1, 2. Era a cincea zi în care nu mâncase.

Nu era nimeni acolo care să scoată din buzunar 50-100 de lei și să spună că nu o lasă nemâncată?", a aberat fostul pastor adventist la începutul emisiunii sale de propagandă și manipulare, declamând că îi vine să plece acasă. Cu excepția infractorilor pe care îi apără cu patimă, nu credem că l-ar mai ruga cineva să rămână dacă ar lua această decizie înțeleaptă.

Până una alta este însă foarte posibil ca cea care va pleca, vineri, acasă să fie chiar primitoarea de șpagă Sorina Pintea în urma contestării măsurii de arest preventiv judecată, la Curtea de Apel, de prietenele Liei Savonea, judecătoarea preferată a penalilor.  DETALII AICI

Imaginea atașată acestui text a fost surprinsă într-un spital din capitală în vremea guvernării pesediste. Detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.