COVID-19 și o nouă culme a abjecției! Tonomatul Ciutacu înjură Diaspora și râde de disperarea și lipsurile românilor care se întorc în țară!


COVID-19 și o nouă culme a abjecției! Tonomatul Ciutacu înjură Diaspora și râde de disperarea și lipsurile românilor care se întorc în țară!

Notoriul tonomat cu fise Victor Ciutacu se pretează să reverse (la România TV, îmbrăcat în actor de filme porno) cele mai abjecte insulte la adresa românilor din Diaspora care se întorc în țară. Mai mult chiar, ipochimenul le transmite că-i detestă ”din ficați, din călcâie” și că nu simte pic de empatie pentru dramele lor, în pofida pandemiei de coronavirus care răvășește planeta.

În astfel de momente de cumpănă, când e nevoie de omenie, înțelegere, empatie și solidaritate, sau măcar de oameni întregi la minte, nu devorați de ură, fake news și fise, Ciutacu – lacheul infractorilor Sebastian Ghiță și Dan ”Felix” Voiculescu, pușcăriașul turnător de rude și semeni – găsește de cuviință să-i jignească incalificabil pe românii din Diaspora, ironizând disperarea și nevoile acestora.

“Nu, pisoilor, suntem fiecare pe cont propriu. Nu vă urăsc. Sunteți prea mici pentru asta. Dar vă detest! Din ficați, din călcâie, cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă. Și o fac continuu, fie ea epidemia în apogeul ei sau abia la început. Să se solidarizeze cu voi ăia care au făcut bani și și-au luat putere cu ajutorul vostru. Sunteți complici“, s-a reprodus tonomatul cu fise numit Ciutacu, care nu doar că nu are nimic în comun cu jurnalismul (de muuulți ani de zile), dar nici cu bunul simț și umanitatea în genere.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.