Ponta, discurs extremist în Parlament: "Într-o țară normală, Cîțu și liberalii erau împușcați!"


Ponta, discurs extremist în Parlament: "Într-o țară normală, Cîțu și liberalii erau împușcați!"

Președintele Pro România, Victor Ponta, a avut un discurs extremist astăzi în Parlament după ce Florin Cîțu a anunțat că renunță la mandatul de premier desemnat. 

Victor Ponta a zis despre Cîțu și cei din PNL că într-o țară normală ar fi fost împușcați, România fiind în prezent în război cu noul coronavirus.

Ponta: "România este într-un război, nu cu o putere străină, ci cu un virus extrem de periculos. În mod normal, într-o țară normală, îl împușcau și pe el, și pe ai lui. Din punctul meu de vedere, PNL-ul de astăzi este mai rău decât coronavirusul. Când toată lumea aștepta soluții la criza coronavirusului, soluții la granițe, liberalii au dezertat. N-ați mai văzut așa ceva vreodată și nici nu o să mai vedeți.

Acum 2 săptămâni când l-am propus pe Raed Arafat să fie premier, a râs lumea de mine. Astăzi, singurul care mai conduce ceva în România este Raed Arafat, că în rest cu cine să vorbești, cu dezertorii Cîțu și Orban? Nu ai cu cine!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.