Adrian Năstase și Daea, în depresie. Lovitura primită de către cei doi pesediști din partea revoluționarului Marian Ceaușescu

Revoluționarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, a anunțat pe Facebook o victorie împotriva fostului premier pesedist Adrian Năstase, dar și împotriva fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea

Concret, la solicitarea lui Marian Moroșanu, ministrul Agriculturii al Guvernului Orban, Adrian Oros, a dat afară din minister bustul comunistului Angelo Miculescu, socrul fostului pușcăriaș Adrian Năstase. 

Anunțul făcut de Marian Moroșanu: "Infractorul de drept comun și fost pușcăriaș, Adrian Năstase, este negru de supărare!

Datorită perseverenței mele, statuia comunistului Angelo Miculescu a fost azvârlită afară: supărat este Adrian Năstase. Statuia socrului comunist Angelo Niculescu al comunistului criminal al economiei României, Adrian Năstase, a fost dată afară din Ministerul Agriculturii unde fusese pusă la loc de cinste de către colegul comunist, Petre Daea".

Vedeți în cele ce urmează documentele care atestă decizia ministrului Oros: 

Imaginea care prezintă bustul amplasat de Daea în minister:

Imaginea care atestă faptul că bustul comunistului Miculescu a fost dat afară:

Iată ce scria jurnalistul Răzvan Chiruță la finalul anului 2017: "Petre Daea a instalat în holul instituției pe care o conduce, „în semn de respect”, bustul unuia dintre cei mai importanți membri ai nomenclaturii comuniste.

Angelo Miculescu a fost membru în Comitetul Central al Partidului Comunist Român în perioada 1969-1983,  ministru și ministru secretar de stat al Agriculturii între 1969-1972 și 1975-1981, viceprim-ministru între 1975-1981 și ambasador în Republica Populară Chineză, între 1983-1990.

Angelo Miculescu a murit în 1999, într-un accident de mașină care a avut loc în Ialomița. După anii 2000, numele său a devenit cunoscut publicului mai ales pentru că ginerele său, Adrian Năstase, a ajuns prim ministrul României. Fostul demnitar comunist a fost tatăl Danei Năstase. Soția lui Angelo Miculescu a fost soră cu celebra mătușă Tamara, cea despre care Adrian Năstase a susținut că i-a lăsat moștenire, la 90 de ani, peste un milion de euro.

Petre Daea a recunoscut, în vară, că l-a cunoscut foarte bine pe Angelo Miculescu. Presa a scris chiar că demnitarul comunist i-a fost naș celui care s-a remarcat anul acesta ca cel mai mare fan al oii. Cert este că Petre Daea a făcut parte și din guvernul condus de ginerele lui Angelo Miculescu".