Adrian Năstase și Daea, în depresie. Lovitura primită de către cei doi pesediști din partea revoluționarului Marian Ceaușescu


Adrian Năstase și Daea, în depresie. Lovitura primită de către cei doi pesediști din partea revoluționarului Marian Ceaușescu

Revoluționarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, a anunțat pe Facebook o victorie împotriva fostului premier pesedist Adrian Năstase, dar și împotriva fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea

Concret, la solicitarea lui Marian Moroșanu, ministrul Agriculturii al Guvernului Orban, Adrian Oros, a dat afară din minister bustul comunistului Angelo Miculescu, socrul fostului pușcăriaș Adrian Năstase. 

Anunțul făcut de Marian Moroșanu: "Infractorul de drept comun și fost pușcăriaș, Adrian Năstase, este negru de supărare!

Datorită perseverenței mele, statuia comunistului Angelo Miculescu a fost azvârlită afară: supărat este Adrian Năstase. Statuia socrului comunist Angelo Niculescu al comunistului criminal al economiei României, Adrian Năstase, a fost dată afară din Ministerul Agriculturii unde fusese pusă la loc de cinste de către colegul comunist, Petre Daea".

Vedeți în cele ce urmează documentele care atestă decizia ministrului Oros: 

Imaginea care prezintă bustul amplasat de Daea în minister:

Imaginea care atestă faptul că bustul comunistului Miculescu a fost dat afară:

Iată ce scria jurnalistul Răzvan Chiruță la finalul anului 2017: "Petre Daea a instalat în holul instituției pe care o conduce, „în semn de respect”, bustul unuia dintre cei mai importanți membri ai nomenclaturii comuniste.

Angelo Miculescu a fost membru în Comitetul Central al Partidului Comunist Român în perioada 1969-1983,  ministru și ministru secretar de stat al Agriculturii între 1969-1972 și 1975-1981, viceprim-ministru între 1975-1981 și ambasador în Republica Populară Chineză, între 1983-1990.

Angelo Miculescu a murit în 1999, într-un accident de mașină care a avut loc în Ialomița. După anii 2000, numele său a devenit cunoscut publicului mai ales pentru că ginerele său, Adrian Năstase, a ajuns prim ministrul României. Fostul demnitar comunist a fost tatăl Danei Năstase. Soția lui Angelo Miculescu a fost soră cu celebra mătușă Tamara, cea despre care Adrian Năstase a susținut că i-a lăsat moștenire, la 90 de ani, peste un milion de euro.

Petre Daea a recunoscut, în vară, că l-a cunoscut foarte bine pe Angelo Miculescu. Presa a scris chiar că demnitarul comunist i-a fost naș celui care s-a remarcat anul acesta ca cel mai mare fan al oii. Cert este că Petre Daea a făcut parte și din guvernul condus de ginerele lui Angelo Miculescu".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.