Breaking news: VIDEO revoltător: rusofilul Dodon a primit o pungă cu BANI de la Plahotniuc! De ce nu-l anchetează Procuratura pe omul Moscovei?

Deputatul Iurie Reniță (fostul ambasador al R. Moldova în România) a prezentat, luni, un nou video în care se vede cu claritate cum Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care s-ar fi aflat o sumă importantă de bani, controversatului președinte Igor Dodon.

Potrivit Deschide.md, în imaginile video prezentate, rusofilul Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea (Botnar – n. red.), care la rândul său o va transmite lui Cornel (Corneliu Furculiță – n. red.), membru PSRM.

Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM, socialiștii care își iau lumina de la Moscova. Vă prezentăm stenograma discuției:

Dodon: -Iar umblați cu culioașili?
Plahotniuc: -Eu nu știu cât Costea mi-a dat...
Dodon: -Dați-i lu Costea și mâine o să-i dea lui Cornel, pentru că eu la 5 zbor...el trebuie să dea salariile...
Plahotniuc, adresându-se către Iaralov: -Ia..odtai Coste (transmite-i lui Costea) 

Plahotniuc: -El trebuie să-i dea lui Cornel?
Dodon: -Da, ei între dânșii se vor lămuri...

Ca urmare a dezvăluirii acestei sugestive dovezi video, deputatul Iurie Reniță cere Procuraturii Generale tragerea la răspundere a președintelui și inițierea procedurii de demisie.