Cadoul Gabrielei Firea pentru copii: un tun de 3,5 milioane de lei pentru un site nefuncțional

Cătălin Deaconescu, consilier general PNL în cadrul PMB, semnalează că edilul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, le-a făcut un "cadou" copiilor de 1 iunie un site nefuncțional unde ar fi trebuit ca 20 de mii de elevi bucureșteni să aibă acces la o bibliotecă online. De subliniat că proiectul respectiv a creat o gaură bugetară la nivelul PMB de 3,5 milioane de lei

Precizările liberalului, pe Facebook: "1 iunie, Ziua Copilului.

Cadoul de la dna Firea către copiii din București: 3,5 milioane lei aruncate pe fereastră! (sau în conturile firmelor din jurul Editurii Litera...)

De astăzi, 20 de mii de elevi bucureșteni ar trebui să găsească online pe bucuresti.citeste.ro ”o mare varietate de cărți și enciclopedii”. Pentru aceasta, dna Firea s-a angajat să plătească, fără vreo procedura competitivă, 3,5 milioane lei.

Binențeles că platforma respectivă nu e gata, PMB plătește abonamente degeaba!

Iată că dna Firea a găsit o metodă să învingă pandemia: dacă nu poate face celebrele paranghelii prin parcuri, acum risipește banii publici pe abonamente la biblioteci de-a dreptul ”virtuale”!

București, meriți mai mult!".

MAI MULTE DETALII: Firea pune la cale un tun financiar de zile mari: 3,5 milioane de lei pentru o pagină web nefuncțională