China comunistă, megarușinea speciei umane contemporane. Eroii din Hong Kong reactualizează povestea lui David și Goliat


China comunistă, megarușinea speciei umane contemporane. Eroii din Hong Kong reactualizează povestea lui David și Goliat

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță cataloghează China comunistă drept ”megarușinea speciei umane contemporane”, evidențiind faptul că eroii care protestează în Hong Kong reactualizează povestea lui David și Goliat.

”Statul criminal comunist chinez <sărbătorește> 70 de ani de umilire și masacrare a poporului chinez. Eroii din Hong Kong reactualizează povestea lui David și Goliat.

Îi rog pe toți cei care ȘTIU din experiență ce înseamnă <stat comunist> să difuzeze acest denunț în numele milioanelor de victime care nu pot striga. China comunistă e megarușinea speciei umane contemporane”, scrie Cristian Bădiliță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.