Cine este ipocritul Tonel Pop, avocatul PROXENEȚILOR, al lui Liviu Dragnea și al manelistului Adrian Minune. Dosarul ”Prostituate de lux pentru politicieni”


Cine este ipocritul Tonel Pop, avocatul PROXENEȚILOR, al lui Liviu Dragnea și al manelistului Adrian Minune. Dosarul ”Prostituate de lux pentru politicieni”

Zgomotosul și direct interesatul avocat Tonel Pop este noul Alexandru Cumpănașu al crimelor de la Caracal. Îl vedem și-l auzim cu toții non-stop, pe toate canalele media.

De când s-a lipit de familia Luizei, devenind avocatul părinților îndurerați, Tonel Pop se postează zilnic în fața casei groazei (sau în proximitatea vreunui boschet aferent), de unde revarsă, pe bandă rulantă, acuzații fără acoperire, scenarii conspiraționiste și fake news-uri. Presa îl preia masiv, întrucât Tonel Pop este senzaționalist și guraliv până peste poate, în condițiile în care anchetatorii tac mâlc cu privire la desfășurarea investigațiilor.

De notat că lui Tonel Pop i-a fost interzis accesul atât în casa groazei cât și în perimetrele cercetate de criminaliști, întrucât a găsit de cuviință să-și facă un selfie în sinistrul dormitor în care și mai sinistrul căpcăun Gheorghe Dincă își schingiuia și-și asasina victimele.

Tonel Pop a reprezentat PSD în diverse cauze. Bunăoară, la ultimele termene ale dosarului ”Bobonica”, îl regăsim la dreapta lui Liviu Dragnea, actualmente pușcăriaș de drept comun.

Unit în cuget și-n simțiri cu Antena 3 și Alexandru Cumpănașu, Tonel Pop o ține langa cu așa-zisa rețea care s-ar afla în spatele tragediei celor două tinere, deși NU există nici cea mai infimă probă care să susțină un astfel de scenariu.

Pe lângă ipocrizia obscenă a unui astfel de discurs, care se joacă în mod odios cu sentimentele unor părinți disperați și batjocoriți de autorități, Tonel Pop revarsă zilnic declarații incendiare, fake news-uri și scenarii conspiraționiste, făcându-și o masivă publicitate gratuită.  

Pentru neofiți, amintim că Tonel Pop l-a apărat pe Cornel Radu Costan, patronul Diva Models Constanța, inculpat în dosarul ”Prostituate de lux pentru politicieni” (învinuit era și Ion Tămărjan, șeful agenției de modeling Star Models), unde acuzațiile au fost de trafic de persoane, iar printre victime s-au numărat și minore de vârsta Alexandrei. Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT Ialomița, printre clienții fotomodelelor care colaborau cu agențiile controlate de cei doi inculpați se numărau Robert Negoiță, fratele Ionuț Negoiță, Nuredin Beinur și Nicolae Bănicioiu. Dacă în speța ”Caracal” Tonel Pop invocă o așa-zisă rețea de trafic de oameni, deși nu există nici cea mai mică probă în acest sens, în cazul ”Prostituate de lux pentru politicieni” nici nu voia să audă despre așa ceva, în pofida evidențelor.

De asemenea, Tonel Pop i-a reprezentat în instanță și pe Dan Diaconescu, fostul boss al OTV, și pe manelistul Adrian Minune.

Pe lângă publicitatea care și-o administrează cățărându-se pe tragedia de la Caracal, Tonel Pop știe că familia monstruosului Gheorghe Dincă este înstărită, orice s-ar spune, având în vedere că fiica asasinului deține un ditamai domeniul de vânătoare frecventat de afaceriști de peste hotare, avocatul fiind perfect conștient de faptul că i-ar putea reveni o sumă frumușică dacă speța s-ar solda, într-o formă sau alta, și cu o serie de despăgubiri.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.