Cine nu votează pe 26 mai face un gest de înaltă trădare

Aproape 30 de ani au trecut de când strigătul ”Vom muri și vom fi liberi” și moartea celor ce și-au pus credința și patria mai presus de propria lor viață, au clintit dictatura și ne-au promis libertatea.

Rănile adânci din sufletele desfigurate de comunism, furtunile tranziției, dezastrele unei profunde crize morale, ne arată de trei decenii că regimul trecut nu a trecut.

Spunea regretatul cărturar Petru Creția: ”Ne aflăm pe granița unei lumi care nu poate să moară cu alta care nu poate să trăiască.”

Haideți să onorăm cu votul nostru din 26 mai jertfa de sânge de acum 30 de ani! Să ieșim la vot toți cetățenii cu acest drept!

Indecizia nu mai are nici o scuză! Cine nu votează pe 26 mai face un gest de înaltă trădare! Se trădează pe sine, își trădează familia și poporul cărora le aparține. Este complice cu hoția, analfabetismul și abjecția întreținute de mafia de la guvernare PSD-ALDE!

Nu vă temeți! Votul vostru e mai puternic decât orice kilogram de ulei, zahăr, mere și orice altceva cu care PSD-ul încearcă să vă cumpere în al 12-lea ceas! Hrana de care aveți nevoie v-o aduce votul vostru! Adevărata imagine a poporului român va fi cea care votează în 26 mai 2019! Eu votez!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!