Corul comentariilor abjecte la moartea de COVID-19 a unui mare dirijor. „Poate că a murit, dar nu de minciuna covrig!”/„Familia devine multimilionară din publicitate agresivă pentru covid”


Corul comentariilor abjecte la moartea de COVID-19 a unui mare dirijor. „Poate că a murit, dar nu de minciuna covrig!”/„Familia devine multimilionară din publicitate agresivă pentru covid”

A murit unul dintre cei mai apreciați și mai cunoscuți dirijori români: Camil Marinescu. În mod normal, această veste tragică n-ar fi ieșit din bula mică a pasionaților de muzică clasică. Dar pentru că dirijorul a murit de COVID-19, ea a interconectat din nou bulele social-media aflate în mod tradițional pe poziții antagonice, astfel că regretele și condoleanțele celor care au apreciat activitatea și talentul marelui dirijor se cufundă într-o mocirlă de agresivitate, ură, batjocură la adresa familiei îndoliate, care, ca și Andreea Esca, este acuzată că ar fi primit bani să afirme public existența noului coronavirus.

Oamenii par să nu mai aibă rețineri nici în fața morții care ar trebui să cutremure, să oprească zumzetul, hărmălaia grețoasă tot mai dominantă a rețelelor așa-zis de socializare și să îndemne măcar pentru o bucată de timp la reflecție asupra existenței efemere. Cândva chiar și războaiele se opreau temporar pentru ca inamicii să-și jelească și să-și îngroape în liniște camarazii pierduți. Acum, războiul, lupta celor care au ceva de înjurat și de denigrat se poartă fără oprire.

Am cules câteva comentarii oribile de pe Facebook nu pentru a ne face neapărat pandemia mai amară, ci pentru că nu trebuie să obosim niciodată în semnala derapajele, pentru că ignorate, ele se vor înmulți și ne vor pune pe toți în pericol, nu doar vor trola o moarte tragică întâmplată la doar 55 de ani:

Laurentiu Mihai: Supraponderal, afectiuni cardiace, hipertensiune...Cunoscutii spun ca suferea si de tromboza venoasa...
Dumitru Boangher: I-ați făcut autopsia și a murit de Cov-19?! Nu mai "deturnați" adevărul , cel mult a murit "cu" covid "nu" de covid...!
Geo Pott: Nu cred nici sa ma bați ca a murit de covid..poate cu covid
Simulescu Gabriel: Mai exact ce i-a făcut virusul?
Stefan Sorescu: De covidul care nu exista?
Mihaita Mares: Mincinisii ordinarii ! Poate ca a murit ,dar nu de minciuna covrig !! Sau poate fam ,a fost de acord sa spuna ca asa e ! In schimbul unor hartii ! Daca nu este adevarat ce spun ,rog pe cineva din fam sa contrazica spusele ! Dar cineva pe bune ! Pt ca verificam ! Si atunci ,minciuna se dilata fff mult ! Grija mare carcotasii !!
Ioana Moti: E clar !!! In scumpa noastră Romanică, toată lumea este perfect sanatoasa. Doar ca..... se mai încăpățînează unii si mor. Dar nu vor sa moară decat de Covid, hotărâți doar si numai de Covid.
Ioan Stefanoaia: Ce bani si a luat Esca asta si a luat mult mai mult.. A si murit...
Daniela Preda: Strict de / cu covid și familia devine multimiliardara din publicitate agresivă pentru covid ....
Rodica Bosie: Oare nu va e rușine sa grohaiții minciuni, eu sunt cronică.....doamne ferește sa mor asta ar fi de la coronavirus?? Ce nebuni
Daniela Preda: Publicitate agresivă pentru virus ! Oameni diabolici !

CITEȘTE ȘI: Cum s-a infectat regretatul dirijor Camil Marinescu cu noul coronavirus. Mesajele sfâșietoare de dinainte morții: „Mă transformă în gelatină. Îţi topeşte creierii. Te sfâşie. Coşmar. Tot mai rău. Coșmar”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.