CTP amenință cu plecarea de la Digi24 din cauza atitudinii de panseluță de care a dat dovadă Prelipceanu în fața Gabrielei Firea


CTP amenință cu plecarea de la Digi24 din cauza atitudinii de panseluță de care a dat dovadă Prelipceanu în fața Gabrielei Firea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunțat că ia în calcul plecarea de la postul de televiziune Digi24. Motivul este reprezentat de emisiunea Jurnalul de Seară de marți în cadrul căreia a fost invitată Gabriela Firea și a fost lăsată să-și facă de cap de către jurnaliștii Cosmin Prelipceanu și Robert Kiss. În emisiune, Firea a împroșcat nestăvilit cu noroi în proiectul spitalului oncologic pediatric al Oanei Gheorghiu și al lui Carmen Uscatu de la Asociația Dăruiește Viața.

CITIȚI ȘI: Tupeu mișelesc! Firea "fură" meritele pentru construirea spitalului oncologic pediatric și le insultă pe Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu: "Ciuma roz sau albă"! Totodată, "sârma" aruncă cu săgeți către Vlad Voiculescu

"Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook", a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Redăm mesajul integral al gazetarului Cristian Tudor Popescu:

"Tăcerea mieilor

Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut.

Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva...”.

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.