Culmea IPOCRIZIEI: SÂRMA lui Firea face mai multă audiență decât MOARTEA în chinuri a doi angajați ai Primăriei

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, răbufnește, pe Facebook, după ce primărița PSD-istă Gabriela Firea a găsit de cuviință să anunțe că i-a fost găsită o sârmă în colon, în aceeași zi în care un autobuz STB a scăpat de sub control și a accidentat patru bucureșteni, incident cu victime despre care primărița nu a catadicsit să sufle nici măcar o vorbă.

Se împlinesc doi ani, amintește Ciucu, de când doi lucrători ai RADET au murit opăriți în subteran, iar în toată această perioadă Firea nu a vorbit niciodată despre această tragedie.

”Trăim într-o țară în care sârma lui Firea face mai multă audiență decât moartea cumplită a doi oameni, angajați ai primăriei”, conchide Ciprian Ciucu.

Podul.ro vă prezintă postarea liberalului.

”În ziua în care un autobuz STB a scăpat de sub control și a accidentat patru bucureșteni, Gabriela Firea a ieșit la televizor să anunțe faza cu sârma. Niciun cuvânt despre accident, niciun cuvânt despre șofer, nimic.

Au trecut doi ani și de când doi lucrători ai RADET au murit opăriți în subteran, și în acest timp nu i-a pomenit nici măcar o singură dată.

Totul este despre ea, lumea se învârte în juriului ei. Memento homo, Gabriela!

Trăim într-o țară în care sârma lui Firea face mai multă audiență decât moartea cumplită a doi oameni, angajați ai primăriei”, scrie Ciprian Ciucu.