VIDEO. Cumpănașu-președinte, ultima mascaradă. Candidatul anti-clanuri a votat în localitatea de origine a Alexandrei, alături de părinții acesteia

Candidatul independent Alexandru Cumpănașu a votat lângă Caracal, la Dobrosloveni, localitatea de origine a nepoatei sale Alexandra Măceșanu, a cărei dispariție (și foarte probabil moarte) a devenit pretext pentru candidatura controversată a unchiului, unul din apropiații și marii profitori ai „sistemului” vinovat în mare parte de tragedia care șoca România la sfârșitul lunii iulie. Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, 16 ani, a fost răpită de Gheorghe Dincă, sechestrată și violată, iar autoritățile au fost incapabile să răspundă la timp apelului ei la 112. O altă victimă a lui Dincă este Luiza Melencu, o adolescentă de 18 ani, răpită cu aproximativ trei luni înaintea Alexandrei.

Alături de Cumpănașu s-au aflat soția acestuia și părinții Alexandrei, rudele candidatului. Modest îmbrăcați și vizibil afectați de necazul care îi va urmări cel mai probabil pentru tot restul vieții, soții Măceșanu au făcut notă discordantă cu fericirea și luxul afișate de soții Cumpănașu. Părinții Alexandrei sunt cumva „prizonierii” acestui individ lacom de bani de la stat, care le-a alimentat constant speranța cu privire la posibilitatea ca Alexandra să mai fie în viață. Ambii și-au exprimat, duminică, speranța față de revenirea acasă a Alexandrei. „Sperăm s-o găsim, să se întâmple o minune”, a mai spus mama Alexandrei înainte de a intra în secția de votare.

„Am votat cu gânduri pentru un viitor mai bun pentru România, pentru copiii acestei țări, pentru siguranța și securitatea familiilor din România, pentru o Românie în care să nu ne mai fie frică să ne ducem copiii la școală, pentru o Românie în care să nu ne mai fie frică de faptul că autoritățile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle”, a spus Cumpănașu după exprimarea votului. VIDEO AICIJurnalistul Mircea Marian a reacționat față de mascarada pusă în scenă de Cumpănașu printr-un comentariu acid postat pe pagina sa de Facebook: „Pentru mine, una din cele mai bune știri de azi ar fi ca alex cumpănașu să ia sub 3%. Chiar e prea mult să îi decontăm si lui ăsta 10 milioane de dolari, din care cea mai mare parte vor fi sifonați de el și de ăia care l-au plasat în cursa asta, probabil doar cu acest unic scop, să pună mâna pe banii ăștia.

PS: tot sistemul ăsta, de decontare de la stat a 10 milioane de dolari pentru prezidențiabilii care iau peste 3% e o mizerie coruptă.”

CITEȘTE ȘI: LIVE. Alegeri prezidențiale 2019. Românii ies masiv la vot: 11.000 de votanți pe minut! Record de participare în diasporă