Delir pe modelul Dragnea. Gabriela Firea spune că Victor Ponta și Robert Negoiță vor s-o omoare. „De câte ori merg în trafic, am în spatele meu codiță”


Delir pe modelul Dragnea. Gabriela Firea spune că Victor Ponta și Robert Negoiță vor s-o omoare. „De câte ori merg în trafic, am în spatele meu codiță”

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică seară, că Alianţa Pro Bucureşti 2020, anunțată în cursul aceleiași zile de către foștii săi colegi de partid Victor Ponta și Robert Negoiță, este una a răului care face jocul PNL şi USR, urmărind totodată „omorârea” „candidatului Gabriela Firea”.

Pro România, partidul condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat, duminică, constituirea Alianţei București 2020 în perspectiva alegerilor locale. Până în acest moment nu este clar cine va fi candidatul lor pentru pentru primăria Capitalei sau pe cine vor susține la PMB.

Seara, primarul general Gabriela Firea a comentat la Antena 3 ce înseamnă pentru ea această alianță, dezvăluind totodată mai multe jocuri murdare de culise (a căror părtașă a fost și ea de altfel), trădări, meschinării, despre care probabil că nu ar fi vorbit vreodată dacă cei doi alegeau s-o susțină pentru un al doilea mandat de primar. Era însă o așteptare total nerealistă din partea primarului acuzat, zilele acestea, de un sfert din București de lipsa apei calde, din moment ce Victor Ponta intenționează să candideze la Cotroceni la următoarele alegeri, iar Firea are aspirații similare și este văzută ca un candidat cu șanse, care ar spori probabil dacă ar obține încă un mandat de primar.

„Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR", a tunat Firea, la Antena 3, potrivit Agerpres.

„În conferința de presă nu am văzut propunerile pentru cetățeni, ci doar două persoane care făceau glume, ironii, transmiteau săgeți unor foști colegi, erau afirmații care conțineau acuzații fără nicio legătură cu ce se întâmplă în Capitală și în țară”, a mai comentat Firea, adăugând că Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a susținut 100% jocurile politice ale fostului lider PSD Liviu Dragnea, deși acum se dezice de partidul care l-a propulsat. Mai mult, zice Firea, Negoiță a dus o aprigă campanie împotriva fostului premier Victor Ponta cu care acum s-a aliat, concluzionând că este o alianţă între doi oameni care nu se respectă.

Robert Negoiță a urmat interesele lui Liviu Dragnea și chiar a venit la ea acasă pentru a o determina să urmeze jocul fostului lider al PSD aflat acum în închisoare, făcând lobby împotriva lui Ponta.

„Mi-aduc amine perfect cum în urma unei tragedii imense, când dl. Ponta și-a dat demisia pe Facebook din funcția de prim-ministru, însuși Robert Negoiță, care se prezintă ca un om politic de tip nou, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl. Ponta, să nu susținem candidatura dl ministru Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu dl. Dragnea, ne-a organizat întâlnire cu dl. Dragnea, ne-a invitat la un restaurant unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și îi ruga să nu îl ascunte pe Victor Ponta, să mergem cu Liviu, pentru că Victor ne-a trădat pe Facebook, este un trădător, care nu știe să respecte echipa, este un om care a fugit imediat și nu și-a depus mandatul la partid, ci pe Facebook.”, a mai spus Firea, la Antena3.

„Tu să fii deputat de Teleorman PSD şi de două ori primar PSD în Bucureşti (Negoiță) şi să faci jocurile PNL-ului în Bucureşti, care a votat împotrivă atât în Consiliul General, cât şi în consiliile locale de la sectoare, este o trădare faţă de cetăţeni în primul rând, iar domnul Ponta nu se sfieşte să spună în apariţii televizate că toţi nemulţumiţii de la PNL să se ducă la USR, deci face campanie USR-ului. La fel, Robert Negoiţă spune că cei care sunt nemulţumiţi de PSD să se ducă la dumnealui. În primul rând nu toată lumea trădează, nu toată lumea se reorienteză în funcţie de evenimente (...) când am aflat zilele acestea că inclusiv s-a pretat să-mi facă plângere penală pe numele meu de primar general, Gabriela Firea, pentru fapte care s-au întâmplat cu mult înainte ca eu să fiu primar general, pentru nişte terenuri retrocedate în sectorul 3, vă spun sincer că îmi pun într-adevăr întrebarea cum de am putut să fiu atât de naivă să cred în această prietenie", s-a plâns Firea, dezvăluind că este inclusiv filată și că oponenții plătesc bani pentru a o urmări.

„Cu siguranță am fost urmărită și la momentul potrivit voi pune la dispoziție aceste dovezi pentru că pare că sunt singură, dar oamenii sunt de partea mea și mulți m-au informat că de câte ori merg în trafic, că am în spatele meu codiță. Nu mă duc nicăieri unde să-mi fie rușine că sunt acolo, mă duc la serviciu și acasă. Ei cred că cine știe unde mă duc și ce fac. Între timp, cred că s-au plictisit de aceste filaje și mă consideră banală”, a precizat ea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.