Diva cu bureți în freză îi mătură pe Daea, Carmen Dan, Cati Andronescu și Cuc din Palatul Victoria și vrea să-l înscăuneze pe „Eugen” la Cotroceni

Președinta PSD Viorica Dăncilă, care și-a oblojit bătăturile în mare și a jucat ping-pong în halat de casă cu broderie din dantelă pe omoplați, are idei puține, cam neisprăvite și grizonate.

Potrivit digi24.ro, diva desculță l-ar dorit pe Eugen Orlando Teodorovici - până la încarcerarea lui Liviu Dragnea doar un umil executant în guvernul Livache- Vâlcov, care a semnat ca primarul toate dispozițiile pe partea de buget-finanțe ale grupului infracțional organizat PSD - candidat din partea partidului-mafie la Cotroceni. Chiar dacă mai sunt și alți aspiranți la această candidatură și sondajele interne pe această temă nu sunt gata încă.


Tot Digi24 mai scrie că Viorica Dăncilă pregăteşte o remaniere, în urma căreia din guvern ar urma să plece Carmen Dan, Petre Daea, Ecaterina Andronescu, Răzvan Cuc, dar şi miniştri din partidul lui Tăriceanu. Conform unor surse, pentru a-i face pe plac lui Teodorovici, Dancilă ar urma să îl remanieze şi pe vicepremierul Daniel Suciu, cu care Teodorovici a avut o dispută înainte de Congres.

De asemenea, în partid urmează ca până în campania pentru prezidenţiale să fie îndepărtaţi o parte din baroni. În 25 de organizaţii judeţene vor fi alese conduceri noi în încercarea de a decupla de la butoanele puterii unii baroni vechi în partid precum Marian Oprişan, Felix Stroe, Ionel Arsene sau Niculae Bădălău. Există suspiciunea că cei menţionaţi nu vor trage pentru Eugen Teodorovici în campania pentru prezidenţiale. Viorica Dăncilă este convinsă şi că imaginea lor publică afectează partidul.

În campanie, Teodorovici ar putea folosi mesajul pe care l-a purtat inclusiv pe tricoul cu care a plimbat-o pe Dăncilă pe malul mării: #insistpentruRomânia. 

Mai multe detalii pe digi24.ro.