DOCUMENT: PSD își îndoapă Morsa Competentă cu bani publici. Bogdan Chirieac, îmbuibat cu 30.000 euro de Daniel Florea, primarul pesedist al S5


DOCUMENT: PSD își îndoapă Morsa Competentă cu bani publici. Bogdan Chirieac, îmbuibat cu 30.000 euro de Daniel Florea, primarul pesedist al S5

Europarlamentara USR Clotilde Armand dezvăluie, pe Facebook, că primarul PSD al Sectorului 5, controversatul Daniel Florea, l-a îndopat pe propagandistul pesedist Bogdan Chirieac (șeful sinecurii ”mediatice” DCnews), miercuri, cu 30.000 de euro, în condițiile în care Morsa Competentă este îmbuibată, în mod uzual și de ani de zile, cu milioane și milioane de lei, bani publici, prin intermediul direct al liderilor și al primarilor PSD. 

De notat că Florea i-a dat bani publici lui Chirieac prin încredințare directă, fără licitație, de parcă propagandistul PSD ar fi vreo utilitate publică.

Podul.ro vă prezintă comentariile europarlamentarei Clotilde Armand, candidată la Primăria Sectorului 1 din partea Alianței PNL-USR-Plus:

”Am scris de multe ori despre cum funcționează fabrica de fake news PSD plătită din banii publici. Hai să vă mai dau un exemplu recent. Am aflat din SICAP că site-ul lui Bogdan Chirieac a primit ieri prin încredințare directă, fără licitație, două contracte în valoare de 30.000 € de la primarul pesedist al Sectorului 5.

Reamintesc că în luna aprilie firma lui Bogdan Chireac a primit 2.4 milioane lei de la Primăria Sectorului 4 și în luna iulie a mai primit 15.000 € tot de la Sectorul 5.

Asta face PSD înainte de campania electorală. Alimentează cu bani publici site-urile de casă pentru a denigra cât mai bine candidații opoziției. Nu-i nimic. Îi demascăm noi”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.