E abominabil ce se întâmplă în Italia: 627 de morți în doar 24 de ore. Numărul total al infecțiilor raportate a depășit 47.000. Dezastrul COVID-19


E abominabil ce se întâmplă în Italia: 627 de morți în doar 24 de ore. Numărul total al infecțiilor raportate a depășit 47.000. Dezastrul COVID-19

Numărul total al deceselor raportate de Italia a depășit 4.000 vineri, potrivit Digi24 TV, după ce alte 627 de persoane au murit din cauza COVID-19.

De când a început pandemia, 4.032 de oameni au murit în Italia din cauza noului coronavirus, printre care și trei români.

Numărul total al infecțiilor raportate a depășit 47.000, după înregistrarea a încă 5.986 de cazuri vineri. 

În acest moment, Italia conduce detașat în clasamentul internațional al morților declanșate de acest virus nou, dar suspiciunile sunt că statul comunist chinez nu raportează datele reale.  

Astăzi s-a înregistrat, deci, cel mai mare număr al persoanelor care au murit într-o singură zi în Italia, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Spania a anunțat, tot în cursul zilei de astăzi, 2.335 de noi cazuri și încă 210 morți. În total, Spania înregistrează 20.412 cazuri și 2.335 de morți.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.