Epidemia de coronavirus. Siegfried Mureșan, acuzații grave la adresa Guvernului socialist din Spania: "Periclitează viața propriilor cetățeni!"

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan atrage atenția că Guvernul socialist din Spania, al cărui premier este Pedro Sánchez, își pune viața propriilor cetățeni în pericol, în contextul crizei legate de răspândirea coronavirusului. 

Astfel, în timp ce Guvernul României a interzis adunările publice de peste 1000 de persoane, eurodeputatul avertizează că Guvernul socialist din Spania a permis manifestații majore în toată țara, așa cum veți vedea în imaginea de la finalul articolului, în condițiile în care Spania are peste 1500 de persoane infestate cu coronavirus și 35 de decese.

Siegfried Mureșan, pe Facebook: "Duminică, 8 martie, Guvernul socialist din Spania a permis manifestații majore în toată țara. Asta în condițiile în care Spania are peste 1500 de persoane infestate cu coronavirus și 35 de decese.

O spun foarte clar: Guvernul spaniol periclitează viața propriilor cetățeni. Mă simt mult mai în siguranță cu Guvernul României și cu măsurile dure luate la noi în țară".