EXCLUSIV De ce se crizează Morsa competentă: Ciolacu a decis ca PSD să nu-l mai plătească pe Chirieac cu zeci de mii de euro lunar

După ce s-a gudurat ani în șir pe lângă pulpanele infractorului Liviu Dragnea, dedicându-i cele mai grețoase osanale și fake news-uri, fostul jurnalist Bogdan Chirieac (aka ”Morsa competentă”) și-a dezvoltat apucătura, mai nou, de a-l critica de mama focului pe Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, căruia îi aplică toate defectele din lume.

Nu că n-ar avea și dreptate, pe alocuri, întrucât baronul Ciolacu abia dacă e în stare să vorbească în public, sau să citească de pe vreo hârtie, pe lângă alte mari semne de întrebare privindu-i cariera pesedistoidă, numai că pe tonomatul cu fise Bogdan Chirieac nu-l deranjează, nici pe departe, lipsa de competențe a lui Ciolacu, altul fiind motivul ce-l împinge să sară la beregata șefului interimar al PSD.


Potrivit surselor Podul.ro, marea supărare a lui Chirieac este generată de faptul că Marcel Ciolacu a dat dispoziția să i se închidă robinetul de bani de la PSD, care îl plătea regește pe propagandistul antenist cu zeci de mii de euro pe lună, cu titlul de consultanță mediatică. Cu alte cuvinte, lovită la buzunare, Morsa competentă a pornit un război la baionetă cu Marcel Ciolacu.

Aceasta în condițiile în care, potrivit dezvăluirilor Europa Liberă, PSD nu mai are bani pentru plata salariilor angajaților, recurgând la concedieri.

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că PSD nu numai că și-a acordat cu de la sine putere, printr-o modificare legislativă dubioasă, o sumă faraonică și fără precedent de la bugetul de stat, dar baronii partidului au sifonat banii, și-au cumpărat merțane și viloaie:

”Ca să înțelegeți contextul: PSD, urmare a unei modificări legislative făcute pe șestache, a beneficiat în 2019 de o subveție istorică, de 144 de milioane de lei, mai mult decât dublu față de PNL, de exemplu. Plus că au avut un excendent, bani necheltuiți, în 2018. Și, totuși, geniile au spart casa, n-au avut nici un fond de rezervă și-n 2020 au rămas fără bani de salarii - plătite cu întârziere. Și, ca să înțelegeți ce au făcut cu banii, uitați-vă pe dezvăluirile din Newsweek: și-au tras merțane și mega-vile. Practic, au sifonat în buzunarele câtorva șmecheri de la partid subvenția de la stat”.