FOTO EXCLUSIV Bairam faraonic de ziua lui Codrin Ștefănescu! Vanghelie, Ciuvică, Mitralieră și Ionel Ciorăpel Arsene au chefuit la greu

Pe 20 decembrie, cu prilejul împlinirii a 51 de ”primăveri”, controversatul PSD-ist (și prolific traseist politic) Codrin Ștefănescu (una dintre cele mai mari slugi dragniste) a organizat un chiolhan de proporții epice (zeci de invitați), în viloiul pe care-l deține în Cotroceni (achiziționat în urmă cu ani de la un fost grangur SIE).

Podul.ro vă prezintă, în exclusivitate, o serie de fotografii inedite de la bairamul lui Ștefănescu.

Așa cum puteți remarca, printre invitații acestuia s-au numărat dubiosul Marian Vanghelie (trimis în judecată de DNA sub acuzația încasării unor șpăgi astronomice), agresivul antenist paralel Mugur Ciuvică, dar și Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu (notoriu pentru derapajele sale imunde) și baronul de Neamț, Ionel ”Ciorăpel” Arsene, cunoscut că poartă ciorapi în orice împrejurare, mai ales în cele amoroase.

Potrivit surselor Podul.ro, Codrin Ștefănescu a relatat pe larg discuțiile sale telefonice cu pușcăriașul Liviu Dragnea, lăudându-se în repetate rânduri că vorbește zilnic cu teleormăneanul. De altfel, la poalele brăduțului împopoțonat cu beteală aurie, Ștefănescu a povestit că deținutul de drept comun Dragnea l-a sunat și l-a felicitat pe 20 decembrie.