Gafă sau informație din viitor? ADINA FLOREA este „procuror-șef al DNA”, potrivit DC News, unul din siteurile afiliate propagandei antijustiție


Gafă sau informație din viitor? ADINA FLOREA este „procuror-șef al DNA”, potrivit DC News, unul din siteurile afiliate propagandei antijustiție

Într-un breaking news de pe DC News care surprinde o primă reacția a Adinei Florea, procuror adjunct al Secției de investigare a magistraților, față de citarea de vineri a Laurei Codruța Kovesi, favorita lui Tudorel Toader pentru șefia DNA, refuzată de Iohannis și CSM, este prezentată chiar ocupând această funcție. „Procurorul-șef al DNA, Adina Florea, a avut prima reacție despre acest caz”, relatează DC News.

Este cel mai probabil vorba de o gafă făcută din viteză pentru că un paragraf mai jos titulatura lui Florea este redată corect: „Adina Florea, procuror-şef adjunct al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie”.

Greșeală reflectă însă și o dorință pe care presa de propagandă nu s-a sfiit niciodată s-o ascundă: ca șefia DNA să fie încredințată unei persoane loiale actualei coaliții de guvernare care subminează neobosit justiția de mai bine de doi ani.

Siteul DC News este proprietatea lui Bogdan Chirieac, analistul politic de casă al Antenei 3 și România TV, cele două posturi de televiziune în care lupta anticorupție este permanent înfierată și prezentată distorsionat.

Una peste alta, Florea a confirmat, în această dimineață, că fosta șefă a DNA este citată într-un dosar „ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. „E o anchetă în desfăşurare, nu am cum să comentez. Din punctul meu de vedere, eu nu pot să vă spun decât că este o anchetă în curs de desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi în primul şi în primul rând se va respecta legea”, a mai spus Florea.

CITEȘTE ȘI: Un plan diabolic bine pus la punct. Tatăl ADINEI FLOREA, anchetatoarea lui Kovesi, AVERTIZA încă de acum șase luni că „problemele” sunt fosta șefă a DNA și Iohannis

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.