GALERIE VIDEO Dăncilă, confruntare cu Mălin Bot la Timișoara: "O analfabetă vrea să fie președinte?" Șeful Jandarmeriei Timiș a venit să demonstreze PSD că e slugă model până la capăt amenințând protestatarii cu sancțiuni

După umilința pe care i-a administrat-o un sălăjean, Dăncilă a avut parte vineri de un nou duș rece. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO "Make a photo" Dăncilă, umilită de un cetățean: Am înțeles că vreți să facem o poză / NU, nu m-ați convins!


Prezidențiabila PSD s-a aflat vineri la Timișoara. La sosirea acesteia la sediul Consiliului Județean Timiș, aproximativ 20 de protestatari cu vuvuzele, au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie”.

La manifestație a fost prezent și jurnalistul protestatar Mălin Bot care a confruntat-o pe Viorica Dăncilă și a întrebat-o: "O analfabetă vrea să fie președinte?". La auzul acestei întrebări, Viorica s-a strâmbat așa cum veți vedea în una intre filmările de mai jos. 

Nu puteau lipsi desigur nici jandarmii care îi avertizau pe cetățeni că încalcă legea. Venirea jandarmilor i-a înfuriat pe protestatari: "Hoților, nu ne puteți interzice!".

Un element semnalat de Mălin Bot este reprezentat de prezența șefului Jandarmeriei Timiș, colonelul Nicolae Slev, care a venit la fața locului pentru a fi slugă model până la capăt, chiar dacă Viorica, probabil, mai are doar câteva zile de stat la Palatul Victoria și, de altfel, un jandarm aflat la conducerea instituției ar trebui să aibă în agendă lucruri mult mai importante pentru asigurarea siguranței publice decât să fie un gardian al PSD. 

VIDEO 1: Cum reacționează Dăncilă la intrebarea: O analfabetă vrea să fie președinte?VIDEO 2: Șeful Jandarmeriei Timiș colonelul Nicolae Slev, personal, a venit să o lăutărească pe DăncilăVIDEO 3: Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara: ”Mincinoasa!”, ”Analfabeta!”VIDEO 4: