Grupul infracțional organizat a scăpat de Birchall. Fosta ministră a Justiției, exclusă la cererea deputatului "mitralieră"

Ana Birchall a fost exclusă din PSD pentru că a opus rezistență linșajului guvernării pesediste asupra justiției. Excluderea s-a produs în CEx-ul de marți la propunerea deputatului "mitralieră" Cătălin Rădulescu. 

Anterior ședinței, șeful PSD Bihor a spus că Birchall a făcut mult rău prin atitudinea față de deciziile PSD-ului invocând poziția ostilă a acesteia în legătură cu Secția Specială a Adinei Florea. 

"Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (...) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (...) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor", a spus Mang, conform stiripesurse.ro