“Identitatea de gen“ este noul curs de socialism științific: o impostură marxistă cu pretenții academice


“Identitatea de gen“ este noul curs de socialism științific: o impostură marxistă cu pretenții academice

Toți cei care am trăit în regimul comunist ne amintim de cumplitele cursuri de “socialism științific“, cursuri la care niște politruci obtuzi doreau să ne bage în cap că marxismul este bun, iar capitalismul este rău. Zeci de mii de impostori erau plătiți de stat ca să predea această pseudo-știință cu care chinuiau copiii. Exista o academie, Ștefan Gheorghiu, la care niște tovarăși care abia știau să citească erau instruiți să predea “maselor largi populare“ ideologia comunistă.

Așa că, acum, o spun fără ezitare: cursurile despre “identitatea de gen“ sunt o pseudo-știință și nu vor face decât să încarce programa unor copii, elevi sau studenți, și așa extrem de solicitați, cu încă o materie inutilă.

Explică profesorul universitar Cătălin Avramescu, probabil unul din cei mai buni politologi pe care-i are România: “La fel şi staliniştii: era această idee, că materialismul dialectic este ştiinţific, este culmea ştiinţei. Asta spun şi ei. Nu văd de ce noi studiem în interiorul unei facultăţi de Ştiinţe Politice egalitatea sau inegalitatea de şanse, nu văd de ce studiem statutul femeii, pur şi simplu. Noi trebuie să studiem procese, instituţii, valori politice, teorii (...) Nu putem veni acum cu un master în fericire sau nefericire!”

Foarte bine a făcut PMP cerând scoaterea acestor pesudo-materii din învățământ: a acționat în interesul copiilor. 

Marxismul e mai agresiv ca niciodată, profitând de criza morală și de cea economică, de după pandemie. Sunt atacate statuile unor oameni care au luptat pentru libertate – de la George Washington la Winston Churchill - și se ridică noi monumente ale lui Lenin, un criminal care a distrus Rusia în numele ideologiei comuniste. Bătălia pentru obligativitatea cursurilor privind identitatea de gen este o altă față a ofensivei comuniste. Le pasă acestor neomarxiști din USR de interesul copilului? Au tinerii cu adevărat nevoie de aceste lecții? Îi ajută la ceva în viață? Răspunsul este evident, nu. Pe marxiști îi interesează doar îndoctrinarea unor suflete inocente și crearea unor sinecuri plătite de stat pentru clientela lor politică. Unul nu s-ar bate pentru ca elevii să fie pregătiți pentru realitățile economiei de piață, să învețe cum să pună bazele unei afaceri, să exerseze schimburile economice, să aibă cunoștințe elementare de antreprenoriat.  

Vin alegerile și e bine că vedem cum se separă apele: USR PLUS pretinde că este de dreapta, dar nu face decât să preia temele stângii radicale, de la susținerea agresivă a cursurilor privind “identitatea de gen“ la atacurile împotriva Statelor Unite, preluate copy-paste din propaganda Moscovei și Beijingului. Mă miră că n-au început să dărâme statuile unor domnitori români sau a unor înalți prelați, pe motiv că este posibil să fi avut robi țigani.

Aștept acum să văd ce va face domnul Iohannis: va promulga sau nu legea care interzice această formă de propagandă în universități? Am observat că, la votul din Senat, liberalii au fost foarte curajoși: s-au abținut. După cum zice românul: nici pe cal, nici în căruță! Nu am uitat că domnul Iohannis a boicotat referendumul pentru familie, deci nu am iluzii nici de la dânsul, nici de la PNL-ul pe care-l controlează.

Însă, trăgând linie, să observăm că asta e tot ce poate produce stânga: moloz și vorbe goale/ insulte. Pe termen lung, este datoria noastră, a dreptei susținute de antreprenori, de clasa de mijloc și de oamenii muncitori, să reconstruim economia României. Stânga cu vorbăria, noi cu munca.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.