În atenția premierului Ludovic Orban: Scăpați de lipitorile pesediste! Salariul astronomic al soției primarului Florea ca membru al Directoratului Transelectrica


În atenția premierului Ludovic Orban: Scăpați de lipitorile pesediste! Salariul astronomic al soției primarului Florea ca membru al Directoratului Transelectrica

Soția primarului pesedist al Secotrului 5, Daniel Florea, Andreea Georgiana Florea, a fost numită în data de 17.09.2017 ca membru al Directoratului C.N.T.E.E. „Transelectrica”- S.A. 

Ministrul Economiei la acea vreme, Gheorghe Şimon, a numit-o pe Andreea Florea în funcție la doar trei zile după ce și-a preluat mandatul.

Problema care apare în acest context este salariul pe care soția primarului Florea îl primește, deși nu are calificare în domeniul energiei. 

Andreea-Georgiana Florea este licențiată la Facultatea de Relații Comercial Bancare Interne și Internaționale, din cadrul Universității „Româno-Americane” (1999-2003). De asemenea, a urmat mai multe cursuri de perfecționare în domeniul financiar-bancar, organizate de Institutul Bancar Român și ING BANK. 

Salariul lunar de care beneficiază Andreea Florea este de 40.000 de lei, conform Realitatea.net

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.