Ludovic Orban vrea să dezbată în locul lui Iohannis cu Dăncilă. Premierul pune tunurile pe prezidențiabila PSD pentru dezastrul pe care l-a creat la guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat marți înainte de Biroul Executiv al PNL că se oferă în locul lui Klaus Iohannis să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Ludovic Orban vrea să o tragă la răspundere pe Dăncilă pentru dezastrul pe care l-a creat în perioada în care a guvernat. 

CITIȚI ȘI: S-a decis: Iohannis nu va participa la nicio dezbatere cu Dăncilă

"Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetăţenii. (…) Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva, să o facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis", a spus premierul.