Manipulatoarea Lia Olguța Vasilescu. Atacă o jurnalistă care a povestit cum a fost huiduită și spune că ar fi atât de iubită de unii craioveni încât provoacă drame conjugale


Manipulatoarea Lia Olguța Vasilescu. Atacă o jurnalistă care a povestit cum a fost huiduită și spune că ar fi atât de iubită de unii craioveni încât provoacă drame conjugale

Viitoarea nașă a infractorului Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu, este atât de iubită în unele cartiere ale Craiovei, unde vrea să fie iar primar, că ar fi fost nevoie de intervenția poliției ca situația să nu degenereze iar candidata PSD să scape cu ciuful roșcat intact.

Tensiunile de la Braiera Vâlcii au fost relatate de Ramona Săseanu într-una din postările sale de pe Facebook.

Reacția Olguței nu a întârziat. A scris pe contul personal de Facebook, unde are comentariile restricționate ca să nu-și poată da oricine cu părerea, că relația sa cu cetățenii de Bariera Vâlcii este una intensă, cu pupături care provoacă situații conjugale neplăcute. 

Ca să convingă, LOV a postat și imagini cu „susținătorii” săi din Bariera Vâlcii. 10-12 persoane care nu păreau chiar căzute pe spate de admirație dacă e să le analizăm gesturile și expresia facială. Tensiunea - și chiar fața căzută a Olguței de la un moment dat - se văd cel mai bine însă în imaginile postate la 1 august de senatorul Radu Preda, prietenul și colegul pesedist al Olguței Vasilescu. Poate dacă își punea masca sanitară pe față, Olguța reușea să mai mascheze din „fericirea” trăită la acea întâlnire despre care se spune că s-ar fi tensionat și mai mult ulterior și nu din motive de gelozie de cuplu.

Lia Olguța Vasilescu: „Fotografii din cartierul Bariera Valcii, unde am fost acum cateva zile. Cum m-au primit oamenii? Se vede din fotografii. O doamna, care zice ca e jurnalist la TVR, dar care facea sedinte sa "uneasca dreapta" contra mea, spune ca am cerut sprijinul politiei locale ca sa ies vie. 😜😂 Pe bune? N-am mai vazut politist local prin cartiere de cand i-a luat Vela in subordine din cauza de Covid, cica. Adevarul este ca o criza am provocat. Un domn a venit sa ma pupe, iar sotia, simpatizanta PNL, nu a gustat momentul. Dar criza a fost una conjugala si nu a fost nevoie de politie... Atat puteti?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.