Mentalitatea pesediștilor, reflectată de un edil: Am crezut că românii vor sta ca niște slugi în fața noastră dacă dăm bani pentru mărirea pensiilor și salariilor!

Primarul pesedist al comunei Jebel din județul Timiș, Sabin Bociu, a reflectat într-un discurs susținut în fața organizației PSD Timiș exact mentalitatea întregului partid pe care-l reprezintă, cea de a-și imagina că îi poate păcăli pe români cu o serie de creșteri false de salarii și pensii: "Am crezut atunci că dacă dăm niște bani pentru mărirea pensiilor și a salariilor, toată lumea va sta slugă în fața noastră". 

Mai mult, declarația primarului arată percepția pesediștilor potrivit căreia românii ar fi dispuși să se vândă pentru a-i menține pe ei la putere. 

"Am crezut atunci că dacă dăm niște bani pentru mărirea pensiilor și a salariilor, toată lumea va sta slugă în fața noastră. Nu este așa! Însăși generațiile de pensionari nu mai sunt cele de acum 30 de ani, sunt pensionari tineri, care la Revoluție aveau 30-35 de ani. Nu mai pot fi manipulați de către baronii locali îndeosebi din zonele mai defavorizate, mai sărace", a declarat edilul, conform Digi24