Ovidiu Raețchi: "Dancilă simbolizează cea mai gravă maladie cu care ne confruntăm! Obsesia prostului de a fi șef a pârjolit România aproape la fel de mult ca hoția!"


Ovidiu Raețchi: "Dancilă simbolizează cea mai gravă maladie cu care ne confruntăm! Obsesia prostului de a fi șef a pârjolit România aproape la fel de mult ca hoția!"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi atrage atenția că Viorica simbolizează cea mai gravă maladie cu care România se confruntă, iar un dezastru politic absolut pentru actualul premier este vital pentru o minimă sănătate morală a țării noastre. 

Totodată, liberalul semnalează un tipar de persoană toxică pentru România, unde se încadrează și Viorica Dăncilă:  "Obsesia prostului de a fi șef a pârjolit România aproape la fel de mult ca hoția".

Redăm mesajul liberalului: 

"Un dezastru politic absolut pentru Viorica Dăncilă mi se pare vital pentru o minimă sănatate morală a României. Mai există speranță pentru țara asta dacă Dancilă ia un scor catastrofal la prezidențiale și transformă PSD într-un partid de buzunar. Și asta pentru că Dancilă simbolizează cea mai gravă maladie cu care ne confruntăm: cocoțarea nechematului în poziții de răspundere. În sine absolut banală și irelevantă, Dancilă e sinistră prin această foame a incompetentului de a fi în vârf, de a domni, de a fi geostrateg, de a lua decizii pe care nu le pricepe, de a-i reprezenta și a-i conduce pe cei mai bine pregătiți. Obsesia prostului de a fi șef a pârjolit România aproape la fel de mult ca hoția. Din acest motiv, pe lângă înfrângerea infractorilor din tagma lui Dragnea, avem nevoie în aceste zile - pentru a o putea lua de la capăt - și de falimentul absolut al impostorilor și nechemaților", spune liberalul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.