Pacientul 36 cu COVID-19 care scuipă cadrele medicale a băgat zece paramedici SMURD în carantină! El a călătorit în Israel cu rezervistul MAI care a infectat 30 de persoane


Pacientul 36 cu COVID-19 care scuipă cadrele medicale a băgat zece paramedici SMURD în carantină! El a călătorit în Israel cu rezervistul MAI care a infectat 30 de persoane

Cazul pacientului 36 care ar fi scuipat cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”, unde este tratat pentru coronavirus, este și mai șocant decât am arătat AICI

Bărbatul supraponderal în vârstă de 56 de ani ar fi fost preluat de acasă de zece paramedici SMURD fără echipament special de protecție, dezvăluie un articol publicat de click.ro.

Numărul mare al salvatorilor implicați în transportarea pacientului, în noaptea de 10 spre 11 martie, are legătură cu faptul că acesta este supraponderal.

Inițial, la fața locului a sosit un singur echipaj care a solicitat apoi suportul altor colegi SMURD din cauza greutății corporale a pacientului. Lucrătorii SMURD nu și-au luat măsurile necesare de protecție pentru că bolnavul a mințit, reclamând probleme cardiace și ascunzând faptul că a fost plecat din țară în perioada 22-29 februarie, în Israel (cu gașca „veselă” a rezervistului MAI internat inițial la Spitalul „Dimitrie Gerota” și testat abia în a 5-a zi de spitalizare, una din „bombele biologice” ale capitalei. Acesta din urmă a infestat, potrivit secretarului de stat Nelu Tătaru, nu mai puțin de 30 de persoane, dar este foarte posibil ca numărul virusaților să fie mult mai mare. (Detalii AICI)

Abia la spital, în urma unei radiografii toracice care a relevat grave probleme pulomonare, medicii și-au pus problema infectării cu coronavirus, fapt confirmat pe 11 martie de testele specifice. „P36” a fost transferat apoi la Spitalul Victor Babeș, unde s-au întâmplat cele relatate AICI chiar de managerul unității spitalicești.

Cei zece paramedici de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București- Ilfov sunt în carantină în centrul de la Cățelu.

CITEȘTE ȘI: Medic bucureștean de la Terapie Intensivă: „Nu știți ce se întâmplă cu adevărat în spitale! În primul rând, nu există teste! (...) Nu testăm, nu raportăm!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.