Paleologu îi spulberă speranțele Vioricăi: Duminică voi vota împotriva lui Dăncilă


Paleologu îi spulberă speranțele Vioricăi: Duminică voi vota împotriva lui Dăncilă

Theodor Paleologu îi spulberă orice speranță Vioricăi Dăncilă că va reuși să smulgă voturi și de la PMP. Acesta a anunțat că duminică nu va da un vot „pentru”, ci va vota împotriva reprezentantei PSD.

„Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota ‘pentru’. Voi vota ‘împotrivă’: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini”, a scris Paleologu vineri pe Facebook.

În opinia sa, în turul al doilea se va înregistra o diferență importantă între cei doi candidați rămași în competiție.

„N-am niciun dubiu că majoritatea covârșitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeași decizie pe cont propriu. Mă astept la un scor zdrobitor”, a mai spus Paleologu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.