Parlamentar la al treilea mandat. Legiferează de la 25 de ani și a primit un milion de euro la nuntă. „Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale. Activitatea lui în Parlament este o nenorocire”

Un nume comun - Adrian Mocanu - care nu spune nimic la prima vedere și nici după mai multe, cu un trecut de parlamentar impresionant: trei mandate neîntrerupte (și poate vor mai fi), primul început pe la 25 de ani. E un pesedisto-pemepist-aldeist de care n-a auzit nimeni, nici măcar cei care se presupune că l-au votat cu atât osârdie, și care nu a făcut nimic notabil în afara faptului că a primit un milion de euro la nuntă și a lovit o tânără pe trecerea de pietoni (februarie 2019).

Conform celui care îl portretizează absolut remarcabil - Valeriu Nicolae - și-i scoate la lumină bezna din CV, „omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale. Activitatea lui în Parlament este o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic”.


Adrian Mocanu s-a născut la Buzău la 12 mai 1983. Este copchilul lui Victor Mocanu, fost senator și președinte al CJ Buzău din partea PSD. Din 2008 și până în 2016, Mocanu jr a fost parlamentar din partea PSD, apoi PMP, iar în iulie 2018 s-a înscris în ALDE.

Fostul secretar de stat Valeriu Nicolae face un minunat maraton al CV-urilor de parlamentari, verificând minuțios „pregătirea” și „competențelor” aleșilor neamului pe care le dezvăluie apoi poporului alegător pe pagina sa de Facebook. Ultimul dintre CV-urile consultate, cel al re-realesului Mocanu jr, este și cel „mai sinistru”. O să vedeți mai jos de ce.

Valeriu Nicolae:

„Probabil cel mai sinistru CV de până acum este cel al domnului Adrian Mocanu. Și asta pentru că este primul pentru care arhivele nu funcționează. Este primul deputat al cărui CV vechi nu am putut să-l găsesc. Nicăieri. Desi băietul este la al treilea mandat. PSD-ist de Buzău, de Ciolacu, cum s-ar spune, la bază. Și bineînțeles Președinte al Crucii Roșii Buzău. A fost dar în CV apare că încă mai e. Asta cu toți oamenii de duhnesc a corupție și mafie și Crucea Roșie nu mai e de mult o coincidență. Sunt deja patru și sigur o să mai descopăr. De reamintit că soția domnului Geoană a fost marea șefă la Crucea Roșie în timp ce Geoană era șef la Senat, că doar nu credeți că mârlânia nu are continuitate în PSD.

Tatăl domniei sale a fost ditamai directorul prin minister în timpul lui Ceaușescu, ca orice nesecurist de vază. S-a oprișat masiv pe buzoieni din poziția de șef al Consiliului Județean. Poziție din care l-a pus pe fii-su, un impostor oribil, în parlament, la 25 de ani. Până atunci, desigur, băiatul a fost și “manager” de la 21 de ani, că deah, geniul nesecurist e din familie. Nu ne spune unde, că e secret. Făcea facultatea la București și era manager la Buzău. O sursă, coleg de an cu el, îmi spune că habar nu are cum a putut “catastrofa” aia să termine ASE-ul.

În 2010 face și colegiul de securiști al lui Oprea. Din 2011, conform CV-ului, este și el doctorand la bomba aia de facultate din Târgoviște. În anul 2, deși suntem în 2020 . Legal asta e imposibil, dar cum spuneam el și familia lui se oprișează pe tot ce mișcă. Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale. Activitatea lui în Parlament este o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic. La al doilea mandat, probabil ca să nu se sperie băiatul în București, vine și tac-su la Senat. Asta și pentru faptul că știa că va fi condamnat și că imunitatea îi prindea bine. El și familia lui sunt implicați în toate scandalurile posibile.

Frumusețea asta de om a fost în 5 partide și acum este în partidul nesecurist al turnătorului Băsescu - PMP. A votat, desigur, cu PSD-ul pe legile împotriva justiței. Tatăl său la acel moment era deja condamnat într-o primă instanță pentru corupție. Are o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni. A primit la nuntă 1 milion de Euro, iar nunta lui a fost celebră prin faptul că altă mare valoare a PSD-ului, Marian Almanahe Vanghelie, a venit la marele eveniment cu elicopterul. Mama lui pensionară are și ea, desigur, o sinecură frumoasă. În 2019 primea 11.400 RON pe lună de la stat.

Suntem niște idioți. Când scriu asta tremur de scârbă. Ce e mai sus e foarte puțin din haznaua asta de arătare. Și băi, îmi pare rău, dar cei care credeți că (în ciuda gafelor și micilor mărlani din partid) cei de la USR PLUS sunt comparabili cu scârnăviile din partide ca PSD, ALDE, PMP sunteți fie foarte prost informați, fie ticăloși. Cât despre PNL, sunt o mizerie prin care mai găsești și oameni ok, dar mai toți loviți de sindromul melcului. Nici ei nu sunt comparabili cu USR PLUS.

#nutotei
#nuvăoprișațipeledevot
#statcapturat

PS. O analiză foarte rapidă a șefilor filialelor Crucii Roșii este și ea înspăimântătoare și ar merita o investigație jurnalistică”.