Ponta își arată adevărata față după moțiunea de cenzură: ofertă pentru PSD la alegerile prezidențiale


Ponta își arată adevărata față după moțiunea de cenzură: ofertă pentru PSD la alegerile prezidențiale

Victor Ponta începe să își arate adevăratele intenții imediat după succesul moțiunii de cenzură, declarând că nu renunță la ideea unui candidat comun PSD-Pro România pentru prezidențiale. Acesta și-ar dori o alianță cu PSD, dar cu condiția ca partidul să nu mai fie condus de Viorica Dăncilă.

''Azi se încheie o epocă proastă. Acum, alături de toţi colegii mei de la Pro România vreau să reuşim să construim din nou o guvernare bună, social-democraţie, proiecte serioase şi să ieşim cât mai puţin rău din criză. Nu mă bucur că mi-am bătut fosta echipă dar cred că s-au bătut ei. (...) Avem timp să căutăm o construcţie care să fie eficientă.

Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD rămâne valabilăCred că ar trebui să ne așezăm la masă, acum că doamna Dăncilă e istorie și să susținem un canidat comun și la prezidențiale.

Doamna Dăncilă și domnul Dragnea și-au bătut joc de ideile bune. Noi ne-am pregătit proiectele cele mai bune pentru România. M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și că mergem să discutăm cu Iohannis. Cei de la PSD nu erau foarte dornici. Acum am plin telefonul de mesaje de la ei. Cu doamna Dăncilă nu pot să mă așez la masă să discut", a declarat Ponta.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.