Prefectul de Olt, în stare gravă la doar câteva zile după ce a fost internat fără simptome specifice COVID-19


Prefectul de Olt, în stare gravă la doar câteva zile după ce a fost internat fără simptome specifice COVID-19

După ce în urmă cu zece zile a fost spitalizat la Slatina fără simptome specifice COVID-19, starea de sănătate a prefectului de Olt, Florin Homorean, s-a agravat, motiv pentru care, marți seară, a fost transferat la Spitalul Colentina din București.

Potrivit TVR, Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației, tușește foarte mult și are o stare generală proastă. În ciuda tratamentului administrat, starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Fost comisar al Gărzii de mediu, Homorean are 46 de ani și ocupă funcția de prefect al județului Olt din decembrie 2019.

Homorean a postat chiar el pe pagina oficială de Facebook informația privind infectarea cu noul coronavirus și internarea sa ca asimptomatic la Spitalul de Urgență din Slatina, îndemnând oamenii să fie responsabili: „În urma cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2.

În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi.
Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică Covid-19.

Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni!

Va doresc multă sănătate!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.