PSD 2 mușcă din nou din PSD. Încă un deputat s-a transferat în partidul lui Ponta


PSD 2 mușcă din nou din PSD. Încă un deputat s-a transferat în partidul lui Ponta

Deputatul PSD, Damian Florea, s-a transferat la Pro România, anunț făcut chiar de liderul partidului, Victor Ponta, care a publicat o fotografie pe Facebook. Din ce în ce mai mulți membri PSD au hotărât să treacă de partea Pro România, mutări care au loc chiar înainte de votul la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. 

”Noul nostru coleg deputat Damian Florea - Grupul ProRomania din Camera Deputatilor a crescut la 24 / pana sa sfarsitul sesiunii vom fi al treilea Grup ( dupa PSD si PNL ) / ProRomania - tine cu Romania!”, a anunțat Victor Ponta, președintele Pro Romania pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.