PSD, lovitură după lovitură în Parlament. Votarea inițiativei Fără Penali a fost amânată

PSD dă lovitură după lovitură în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. După ce a fost dat aviz negativ în Comisia Juridică pentru inițiativa USR privind desființarea Secției Speciale, deputații PSD au amânat votarea inițiativei cetățenești "Fără penali în funcții publice".

CITIȚI ȘI: PSD, scut în jurul Secției Speciale. Proiectul de lege al USR pentru desființarea SS a fost respins de deputați în Comisia Juridică

Votarea inițiativei Fără Penali a fost amânată cu 12 voturi pentru, 2 împotrivă (USR) și 8 abțineri (PNL+minorități).

"Majoritatea din jurul PSD a amânat votul pe inițiativa #fărăpenali, semnată de 1 milion de români. Am asistat astăzi la un simulacru de dezbatere, veniți dinainte cu planul bine pregătit: PSD a rămas în sală și a propus amânarea inițiativei #fărăpenali, ProRomânia, ALDE și UDMR au boicotat ședința. Cu 12 voturi, ședința a fost amânată. 8 abțineri (PNL + minorități) și 2 voturi împotrivă (USR), care a dorit un vot ASTĂZI.

Majoritatea toxică din jurul PSD a funcționat și astăzi. Au votat doar ghidați de interesele lor mărunte, deloc pentru milioanele de români care susțin o Românie #fărăpenali", a scris deputatul USR Silviu Dehelean pe Facebook.